2777
2789

سلام هوا چطوره؟ یه ذره از تجاربتون میگید؟

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

ماه پیش رفتم هوا خوب بود

چند روز میری؟خریدم داری؟کدوم هتل میخوای بری؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه پیش رفتم هوا خوب بود چند روز میری؟خریدم داری؟کدوم هتل میخوای بری؟

احتمالا یه هفته . بله کلی خرید نیاز دارم . مامانم اینا قراره خونه اجاره کنند . الان که بلیط گیر نمیاد مستقیم برا قشم احتمالا باید از طریق اسکله بریم . بچه کوچیک دارم .لباس گرم بردارم دریا خنکه شب میرسیم؟

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
احتمالا یه هفته . بله کلی خرید نیاز دارم . مامانم اینا قراره خونه اجاره کنند . الان که بلیط گیر نمیا ...

تایم ما خنک نبود هوا عالی بود

اگر فقط خرید که باید بری درگهان

پاساژ دو دلفین خوبه و اطلس کیف وکفش

اگر میخوای تفریحم بری روز اول برو خرید

روز دوم برو جزیره گردی

روز بعد خرید و اگر دوست داشتی برو جزیره هرمز

دیدنش خیلی جالبه

ولی سعی کن از دست ندی دیدن جزیره رو خصوصا جنگل حرا

رستوران هم میتونی فست فود بری گلدن فود

غذای دریایی تایم یک دو برو سی رول

امتحان شاورماهم ضرر نداره

بومگردی هم خونه ناخدا علی 

شبم برید شب های موناکو همه چیش عالی

دیگه نمیدونم چی بگم😁

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تایم ما خنک نبود هوا عالی بود اگر فقط خرید که باید بری درگهان پاساژ دو دلفین خوبه و اطلس کیف وکفش ...

دمت گرم خیلی لطف کردی انشاالله بازم قسمتت بشه ممنونم.