2777
2789
عنوان

زندگی خوابگاهی لطفا بیاید 😶

1692 بازدید | 58 پست

سخت نیست با ادمای جدید زندگی کرد؟

محدودیت رفت و امد داره ؟

جای خوابش چطوره

حموم و دستشویی هاش

غذاش

اصلا چه حسی داشتید از زندگی خوابگاهی خوب بود؟

چندماه دیگه کنکور دارم دوست دارم بددنم جو خوابگاه چطوره

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

شهر خودم قبول شدم خابگاهی نشدم☹

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای کلا از‌ خوابگاه خوشم نمیاد شاید بخاطر اینکه درونگرام و همش دوس دارم خودشم باشم

تو درس خوندم تنها باشم

ناهار خوردن تنها

بخاطر همین خوشم نمیاد اصلا از خوابگاه 

احساس میکنم آدم راحت نیست

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
همش افتضاحه ولی بهترین دوران زندگیم بود نمیدونم چرا

چطور افتضاح بود و بازم بهترین دوران بود 

از چه لحاظ خوب بود 

من از همین الان به فکرم برم با یکی نهایتا دونفر خونه اجاره کنیم

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

اصولا دوست پیدا میشه معمولا همشهری با هم زبون

ولی من خودم چند بار اتاق عوض کردم چون خیلی برام عجیب بودن

یعنی کلا اوپن مایند تشریف داشتن منم یه دختر روستایی ساده

اما به مرور زمان تونستم خودمو وقف و بدم و دوستای مث خودم هم اتاقی بشم

وای کلا از‌ خوابگاه خوشم نمیاد شاید بخاطر اینکه درونگرام و همش دوس دارم خودشم باشم تو درس خوندم تنه ...

خوابگاه ورود و خروج چک میکرد ؟

محدودیت داشت رو این موضوع

پر هزینست قطعا امکانات خونه خودتو نداره رفت و آمدم بستگی داره چند ساعت با شهر محل زندگیت فاصله داشته باشه هر چقدر دورتر باشه خب قطعا رفت و آمدت کمتر میشه ولی خب عادت میکنی دیگه بستگی با خودت داره که با زندگی جمعی اوکی باشی یا نه اگه نباشی هم در نهایت اتاق دونفره میگیری

پر هزینست قطعا امکانات خونه خودتو نداره رفت و آمدم بستگی داره چند ساعت با شهر محل زندگیت فاصله داشته ...

فکر میکردم اتاقا چهارپنج نفره ان 

جدی دونفره هم هست؟ باید هزینه بیشتری داد؟

مثلا راسته باید هشت شب تو خوابگاه بودید دیگه؟

سختی های خودشو‌داره ولی شیرین ترین روز هارو اونجا تجربه میکنی❤

شیرینیش مثلا چی؟

میشه بگی

چطور افتضاح بود و بازم بهترین دوران بود  از چه لحاظ خوب بود  من از همین الان به فکرم برم ...

هم اتاقیام سر و صدا میکردن خوراکیامو میخوردن اتاقمون رو به رو آشپزخونه بود خیلی صدا میدادن سوسک زیاد بود اگه یه دقیقه بعد ساعت ۷ میرسیدی خوابگاه میکشتنت انگار قتل کرده بودی میفرستادن حراست با بچه ها سر حموم دعوامون میشد یه سال که خوابگاهمون قدیمی بود تو صف دستشویی میموندیم ولی خیلی خوش گذشت 😅

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
فکر میکردم اتقا چهارپنج نفره ان  جدی دونفره هم هست؟ باید هزینه بیشتری داد؟ مثلا راسته باید هش ...

من ۴سال کارشناسی و دو سال ارشد همش اتاق دونفره بودم آره هزینش بیشتره. زمستونا هشت و نیم باید خابگاه میبودیم تابستونا نه و نیم