2777
2789
همه رو خدا آفریده  منم به کسی توهین نکردم عزیزم سوال پرسیدم

درسته ولی خب وقتی ملاک خوشگلی مطرح میشه ی معیارایی میاد و اینکه درسته همه آفریده خدا هستیم و این معیار ها دست ساخت صنعت مد هست .

گودبای .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا اینقدر بهت فشار وارد شده جنبه نداری وارد تاپیکایی که داغ دلتو تازه میکنه نشو

وای ببخشین اشتباه تایپی شد میخاستم بنویسم ولی اولش خیلی سم شد ببخشین 😪🥲🙏🙏🙏

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
😍😍😍

🦋🪷💕😘

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
گلم ناراحت نشدم  متنمو تند خوندی؟😁 میگم خیلی تو قیدو بند ظاهر نباش سنت زیادتر بشه میفهمی خی ...

درسته عزیزم هدف مهم تره ☺

چون خودم این مشخصات رو دارم بخاطر همین سوال ها رو پرسیدم 

هر قدی رو خدا آفریده و همه قابل احترام هستن ❤ من فقط سوال پرسیدم عزیزم

درسته .

تاپیک راب دختر خوشکله دختره خوشکل قدش حول و حوش ۱۷۰ ن ۱۴۰ یا ۲ متره . نظرم این بود اکی .😐🤌

همه رو خدا آفریده و قابل احترام هستن عزیزم ❤

چون مشخصات خودم بودم سوال ها رو پرسیدم