2777
2789
همه رو خدا آفریده و قابل احترام هستن عزیزم ❤ چون مشخصات خودم بودم سوال ها رو پرسیدم

درسته

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
حالا خوشگل اوکی ولی قد بلند ایا ملاکه؟؟؟؟ خدایی زن به ظرافتشه به کوچولو بودن و ناز بودنش نه به دو ...

همه رو خدا آفریده و قابل احترام هستن عزیزم ❤

چون مشخصات خودم بودم سوال ها رو پرسیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوشگل اوکی ولی قد بلند ایا ملاکه؟؟؟؟ خدایی زن به ظرافتشه به کوچولو بودن و ناز بودنش نه به دو ...

کوچولو داریم تا کوچولو من با قد ۱۷۵ سایزم ۳۶ و استخوان بندی ظریف و کوچیک 

حالا یکی با قد ۱۵۰ سایزش ۴۴ اندازه بشگه 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
کوچولو داریم تا کوچولو من با قد ۱۷۵ سایزم ۳۶ و استخوان بندی ظریف و کوچیک  حالا یکی با قد ۱۵۰ س ...

من قدم نمیدونم چند اما وزنم ۶۴ 

نه قد بلندم نه کوتاه بنظر خودم استاندارد ترین قد و وزن دارم

و بنظرم اینکه ادم قدش خییییلی کوتاه باشه خیییییلی بهتر از اینه که قد بلند باشه

دیدم کسایی که قد بلند بودن و خیلی دغدغه این و داشتن مبادا یه کوچولو چاق شن و میگفتن دختری که قدش بلنده اگه چاقم باشه که دیگه چی میشه

یا مسئله سر ازدواجم پیش میاد به هر حال اینکه شوهر ادم قدش بلند تر باشه خیلی بهتره تا زن قد بلند تر

باورت میشه من روز کتونی پوشیدم واسه باغ و فیلمبرداری که خسته نشم یه پاشنه بلندم واسه تو مجلس اما پشیمون شدم و تو مجلسمم با کتونی بودم زیر لباس عروس چون نمیخاستم قد بلند شم میخاستم عروس ریزه میزه تری باشم🤭

من قدم نمیدونم چند اما وزنم ۶۴  نه قد بلندم نه کوتاه بنظر خودم استاندارد ترین قد و وزن دارم و ...

قد بلند هرچقدرم وزن بگیره اصلا چاق دیده نمیشه چون کشیدس

ولی کوتاها یک کیلو هم اضافه کنن میشن بشکه اتفاقا برعکس گفتی کوتاها همیشه دغدغع چاق نشدن دارن

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉