2777
2789
پسرای قد بلند مجبورن با کوتاه ازدواج کنن چون تو ایران به ندرت دختر قدبلند پیدا میشه وبیشتر دخترا زیر ...

قبول ندارم من دختر قد بلند زیاد دیدم ولی پسرای قد بلند همه دنبال ۱۶۰ میرن حالا کمی بیشتر یا کمتر

قد دختر ک نباس بلند باشه ۱۷۰ اینا ،،،بلند حس زنانگی رو القا نمیکنه .

وقتی ظریف و قد بلند باشی خیلی حس زنانگی ببشتری القا میشه چون کشیده تر و ظریف تر هم بنظر میای 

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته  با کسی هستی

۲۳ ورزشکارم، زیبام، شیرینم، جذابم

با هیچکس نیستم و نبودم 

من درگیر خودمم خودمو خیلی دوست دارم 

اصلا نمیفهمم چرا بهتون خوش میگذره با دیگران یا با عشقتون میرید بیرون... من عاشق اینم که با خودم برم گردش و خرید 

عاشق اینم که برای خودم آرایشی بهداشتی بخرم 

یه پسره‌ای یه سال و نیم پیش بهم درخواست داده بود منم واقعاً خوشم میومد ازش ولی خودمو ترجیح دادم دوباره تازگیا پیام داده بود که هنوز سیر نشدی از خودت؟😂 منم گفتم نه 

چیکار کنم خودمم برام عجیبه ولی واقعاً تنها دلیلم همینه که نمیتونم از خودم کم کنم به دیگران فضا بدم 

خدایا شکرت که هستی =)
وقتی ظریف و قد بلند باشی خیلی حس زنانگی ببشتری القا میشه چون کشیده تر و ظریف تر هم بنظر میای 

ظریف و قد بلند ؟😐

یاد آقای رنگو افتادم .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
چه ربطی به قد بلند بودن داره  موافق نیستم باهاتون  بنظرم حق انتخاب با پسرای قد بلنده اون ...

اصلا قابل پیش بینی نیست این که شما میگی دخترای قد بلند شانس ازدواج با پسرای قد بلند ندارن 

من با 174قد تا حالا خواستگار زیر 180نداشتم 185,190زیاد داشتم ،یه خواستگاری داشتم خودش خیلی چارشونه و قد بلند بود ب همه سپرده دختر قد بلند میخوام که منو بهش پیشنهاد داده بودن خداروشکر هیچ پسر قد کوتاهی تا حالا تو خودش ندیده بیاد سمتم😂😂

قد دختر ک نباس بلند باشه ۱۷۰ اینا ،،،بلند حس زنانگی رو القا نمیکنه .

برای یه مرد ۱۹۰ یه زن ۱۷۰حس زنانگی رو القا میکنه 

بنده خدا میخواد زن بگیره نه بچه

البته اینم بگم که تناسب مهمه

مثلا دختر۱۵۰با مردی که ۱۷۰ ترکیبشون جالب تره تا با مردی که قدش صدونوده

خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇