2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر میگیره بعد از نتیجه میگیره هزینه رو 

ت همی نی نی سایت یکی ب دوستم معرفی کرده بود خیلی تعریفو اینا ومثال ک ها واسه خواهرم فلان کرد فلان واسه دختر داییم دوست مااعتماد میکنه ب شماره ک میده میزنگه یک مدت ورنمیداره باکلی اصرار ادعای سر شلوغی بعد هی زنگ میزده ب دوستم  چیشد دعامیخایدنمیخای پولو بزنید واینا تاپولو میزنه بلاکش میکنن.ازاین موارد هزارتا دیدم خواهر اعتماد نکن خودمم فریبشون خوردم برای حل مشکلاتمون ازمون استفاده دارن میکنن اینا گر طبیب بودن سرخودشون دوا مینمودن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

درحق همدیگه دعاکنیم شاید ب اجابت نزدیک شیم هرکی پیام منو میخونه ازتهه دلش سه تاصلوات درحق استاتر و من و تمام اونا ک غم گوشه دلشون و اشک گوشه چشمشون دعاکنن ک گره از مشکلات حل دلامون خوش زندگی وفق مراد ارزوی یک معحزه ب زندگیامون دعاکنید درحق هم واسه همدیگمون دوستان منو یادتون باشه دعام کنید خواهش میکنم هرکی الان خوابه من و امثال من بادلشکسته و چشای گریون دنبال درخواست دعا درحق هم دعاکنیم

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
برام دعا کن با همسرم و خانوادش خیلی مشکل دارم

الهی دلت شاد بشه خواهری الهی یاالله خودت گفتی میشنوی دعای دعاکننده رو الهی دلامون شکسته دلامون غمگین چشامون گریون هر طرف میریم کسی نداریم ک کمک کنه ک دردمون درمان کنه الهی توخودت شنوایی حرفی ک هنوز ب زبون نیامده ت زودتر میشنوی الهی اجابت بکن دعاهامون الهی حل کن مشکلاتمون الهی مشکل و اختلاف بین زن شوهرارو من جمله استاتر رو حل کن الهی ت بحق رفتی بالا الهی عدالت برقرار کن حق رو بحق برسون دلی ک ناحق شکسته میشه الهی مسبب اون دلو بشکون اشکی ک ب ناحق ریخته میشه الهی اشک اون باعث بانیو درار الهی وقتی زندگی یکی ناحق خراب میشه الهی زندگی باعث بانیو خراب بکن الهی هرکی هرکاری درحق کسی کرد چ نیک وچ بد الهی باهمون نیک و بد باهاش فیصله کن

درحق همدیگه دعاکنیم شاید ب اجابت نزدیک شیم هرکی پیام منو میخونه ازتهه دلش سه تاصلوات درحق استاتر و م ...

منم چشام گریونه 

انشالله خدا حاجت دلتون بده

برای منم صلوات بفرستین

منم چشام گریونه  انشالله خدا حاجت دلتون بده برای منم صلوات بفرستین

وااقعا چرا چرا اونی ک دلش پاکه ب کسی اسیب نمیزنه کاری ب کسی نداره ازهمه مهمتر توکلشم ب بالاییه بیشتر ازهرکسی غم داره میگن ازمایشه مگ ماموش ازمایشگاهی هستی چقد چن روز چن سال اقا بگن ۱۰سال تو توسختی بعدش خوب میشی ببین چقد سالمونه من ک خدایی ب اندازه سنم هزار برابر سختی دیدم خوشی کی میاد دگ اخرامونه بااین شب روز گریه ادم هیچ امیدی نداره چقد سخته هرروز هرشب دعا کنی زجه بزنی صداتو نشنوه اینجا بگیم شاید نفس یکی حق باشه ب درگاه خدانزدیکتر باشه الهی بشنو دعاهامون الهی ما حضرت ایوب نیستیم ما پیغمبر نیستیم یک بنده ایم ادمیمم کم میاریم بخدا تواین سن وشرایط و مشکلات زیادم اوردیم کمک کن دستمون بگیر سرو سامان بده شرایطمون رو دلامون شاد کن یک شادی یک ارامش یک خوشی یک زندگی ما زندگی میخاهیم زندگی

وااقعا چرا چرا اونی ک دلش پاکه ب کسی اسیب نمیزنه کاری ب کسی نداره ازهمه مهمتر توکلشم ب بالاییه بیشتر ...

الهی عزیزم تو هم معلومه دلت پره

خدا ایشالله حاجت دلامون بده

۲۰روز دیگه زایمانمه شهر غریبم شیش ماهه خانوادمو ندیدم

دلم داره میترکه از شرایط زندگیم الان بس که دلم گرفته بود و گریه کردم پاشدم نماز شب خوندم که دلم آروم بگیره 

مادرشوهرم باحرفاش آزارم میده .خدا خودت نبخش.

عزیزکم خدا حاجت دلتو بده تو هم معلومه دل پری داری خدای ما هم بزرگه .شاید یه روزی چرخ و فلک چرخید

الهی عزیزم تو هم معلومه دلت پره خدا ایشالله حاجت دلامون بده ۲۰روز دیگه زایمانمه شهر غریبم شیش ماهه ...

دلم خیلی پره ابجی خیلی تنهام خیلی فشار و مشکل مصیب بدبختی  بیماری و و باهامه دلم غمگینه ت فشار زندگی غمم زیاده درد دلم زیاده ب کسای ت زندگیم احتیاج دارم دعام کنن ازت میشه خواهش کنم ازامشب قول بده منو هیچوقت فراموش نکن چ وقتی چشات گریونه چ هروقت داری خدارو صدا میزنی منو بیاد بیار ایدیم بیاد بیار بگو خدایا مادرانه رو کمک کن زندگیشو درست کن ازش واسم معجزه بخواه ابجی خواهش میکنم واسه حال دلم واسه اشکام واسه چشام ک دلم میسوزه واسه خودم واسه اشکای ک حقم نی واسه جوانی ک ناحق داره میره و زندگی نکردم نفست ب خدا شاید نزدیکتره منو یاد باشه مخصوص فقط زایمانت.الهی الهی باچشای گریون دعای منو درحق تو مستجاب کنه الهی نمیدونم ازخدا چی میخای الهی صبح پاشدی دلت اروم شه مشکلاتت حل بشن الهی بشنو خواهش میکنم لبیک بگو ب دعاهامون درحق هم دعاکنیم توروخدا بخیل نباشیم ت دعاکردن