2777
2789

خیر

حاشا کن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد بودي؟

توافقي هست بنظرم

حالا مگه چي هست؟ 

چند روز پيش ي قانوني راجع ب هديه هاي زمان نامزدي ديدم معولا پس ميدن البته نامزدي منظور بدون عقد هست 

هديه هاي مصرفي نميخاد پس بدي فقط مي مونه طلا

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

دایی من تو عقد جدا شد 

گوشواره و حلقرو نگرفت 

لباسو لوازم ارایشو .... اینارم هیچکدومو نگرفت 

ولی سرویسو گرفت

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خاله منم طلاق گرفت اما هیچی پس نداد یعنی وکیلش که پسرداییم باشه نذاشت

حتمن رسید طلاها رو نداشته پسره ..اصلن امکان نداره 

یا ممکنه طرف زیادی پیگیر نشده

هیچ وکیلی نمیتونه این کارو کنه ..رسید طلاها باشه کامل پس میگیره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حتمن رسید طلاها رو نداشته پسره ..اصلن امکان نداره  یا ممکنه طرف زیادی پیگیر نشده هیچ وکیلی نم ...

اره اخه خانواده پسره هر طلایی رو که به عنوان هدیه میاوردن فاکتورشم داخل تحویل خالم میدادن دراین صورت حکم هدیه داره و مالکیتش باخانومه ولی اگه فاکتور دست آقا بمونه میتونه ادعا کنه که طلاهارو به عنوان امانت داده بوده و قابلیت استرداد داره

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
حتمن رسید طلاها رو نداشته پسره ..اصلن امکان نداره  یا ممکنه طرف زیادی پیگیر نشده هیچ وکیلی نم ...

اگه خانوم طلاکاری بفروشه یا عوض کنه  دادگاه حکم میده که باید پس بده؟ چون قبل دعوا و طلاق مالکیت با خانوم بوده و اختیار داشته فروخته ، باید خسارت بده؟