2777
2789

من میخوام خونمون بزرگ باشه یه پنجره  بزرگ ک وقتی بارون بارید یا برف بیرونو ببینم 🤩 و اینک یه کنیز بگیرم تو‌خونم بگم برام چایی بیار دسر بیار اصلا همه چیی بیار با  خونمو تمیزو مرتب کنه هر روز 

تو حسابم میلیاردها پول باشه 

بی نیاز از همه چی باشم 😂 زارت 

تو خونه ی کنیز دیگ باشه بدنمو ماساژ بدن

اوخخ اخخخ به به  خستگیم در رف 😂

یدونه تو‌خونم ارایشگر باشه هر صبح ی ارایش ملایم 

موهامو شونه بزنه بعد خوب درست کنه

متین باش بهتره قیافم و موهام 😑

یه هواپیمای لوکس خصوصی برا خودم داشته باشم ب هر طرف سفر کنم 🙃

شماهم بیایین رویاهاتونو بگین خوش باشیم 

البته با چشمای بسته رویا پردازی کنین انگاری واقعیت خیلی حس خوبیه انگار ملکه ایی😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی اینایی ک تو گفتی من درحال حاضردارم😏😏😏

شوخی کردم ب خدا نریزین سرم😆😆

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

امشب انقدر عصبیم که نگو

اشپزمون نیومد مجبور شدم بگم ماساژورمون غذا بپزه،چقدرم غذاش...😂

لیموزین شوهرمم زدم به جاده گف فدا سرت یکی دیگه میخرم

دیگه از چی بگم؟اها،امروز رفتیم املاک دوتا ویلا زد به نامم😂

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

من فقط یه بخاری سالم میخوام 💔😂 مشکلم توی تاپیک آخرم هست

خب عزیزم نمیشه ی بخاری دیگه بخرین؟؟؟

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

خیال پردازی و خیلی دوست دارم میتونی تو ذهنت ملکه باشی با کسی که دوسش داری باشی هرجا میخوای بری هرچی میخوای داری و خیلی حال میده مخصوصا قبل خواب

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
دست راستت‌ روسرما‌ خاهر      

دستم خسته میشه😂

😂❤❤

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه