2777
2789
عنوان

چجوری طلاق بگیرم؟

254 بازدید | 15 پست

سلام دوستان مختصر میگم هشت ساله بچه دار نمیشم خسته شدم این ماه دارو خوردم پول خرج کردم چقدر برای آی وی ای رفتیم دکتر اونروز شوهرم قرار بود بره شهر دیگه دنبال مادرش منم میخواستم برم باهاش باهاهرشوهرم رفتیم دکتر تا شوهرم بعد بیاد دنبالمون دیگه هوا داشت تاریک میشد تا نوبتم شه شوهرم زنگ میزد غر میزد به جونم دکترم گفت باید بری آزمایشگاه نوبت بگیری الا بلا همین الان باید بری گفتم بیا خواهرت وردار ببر خواهرش برد من موندم کارام کردم و رفتن آزمایشگاه هرچی گفتم شوهرم سرکاره نمتونه بیاد گفتن باید خودش بیاد زنگ زدم شوهرم گفتم واس فلان روز نوبت بگیرم شروع کرد غر زدن که ن نمیتونم چرا هماهنگ نکردی گوشی قطع کردم منم شب آواره با حال خراب زار میزدم تو کوچه زنگ زدم مامانم گف ول کن بیا نیم ساعت تا خونه راه بود رفتم خونه شوهرم در قفل کرده بود کلید یادم رفت به صاحبخونه گفتم رفت کلید ساز اوردد قفل کلا عوض کردن فرداش شوهرم اومد شبش دعوامون شد سر اینکه چرا کلیدساز اوردم و مگه واجب بودآزمایشگاه رفتن چرا بامن نیومدی در حالی که ی ساله جیگرم خون کرده همسری اشکم درمیاره بابت بچه دار نشدنم الانم دهروزه قهر کرده لام تاکام حرف نمیرنه بهش گفتم چرا اینجور میکنی گفت همین که هست والا زخم زبون همه کمه شوهرمم خون جیگرم کرده نه کتک میزنه ن فحش فق قهرکروه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم هر دو حق دارید ،،بچه میاد ک وسط عشق و حال خوب شما بعد بودن هماهنگی با عجله و دعوا قطع تلفن بچ ...

من علم غیب داشتم دکتر میخاد بفرست آزمایش؟؟ی ماه قبلش دکتر نوبت داده بود برم مطبش رفتن اینا یهویی شد من از کجا بفهمم؟؟؟میگفت پشت فرمونم باهاش تا صبح حرف میزدم؟؟

من علم غیب داشتم دکتر میخاد بفرست آزمایش؟؟ی ماه قبلش دکتر نوبت داده بود برم مطبش رفتن اینا یهویی شد ...

ب نظرم یکم صبر کن بزار آروم بشه با هم حذف بزنید ،شرایط رو بیین اگه اوکی بود اقدام کن برای درمان

ب نظرم یکم صبر کن بزار آروم بشه با هم حذف بزنید ،شرایط رو بیین اگه اوکی بود اقدام کن برای درمان

ده روزه قهره منم بهونه دستش ندادم نهار شامش آماده و... بهم گفت آگه اذیتی برو خونه مامانت به مامانمم گفته بود بیا دخترت فردا رهبر من خسته شدم ازین وضع 

بشین حرف بزن بگو بیا جدا بشیم توافقی بدون دعوا و دادگاه بازی و ابرو ریزی 

میگم برو دادگاه درخواست طلاق بده نمیره ی سری خواهرش گفت طلاقت بگیر بدون مهریه برو یسری ام اون یکی خواهرش گفت طلاقت بگیر برو یسری دستم گرفت از خونه پرتم کرد بیرون خواهرش خودش بارها منو از خونه انداخته بیرون من فق خستم شب اول ازدواج پتوش و جاش جدا کرد باهام خسته شدم منم آدمم همیشه من نازمو کشیدم منت کشی کردم 

برو مهرت رو بزار اجرا خونه ی مادرت هم بمون خودش میلاد یا برای آشتی یا طلاق 

من آشتی نمیخام دیگه تقصیر مامانم بود همسری منت کشید و این فک کرد اضافی ام چندبار رفتم خونه مامانم ولی ی بارم نیومد منت کشی خودم برگشتم برم خونه مامانم دادگاه نمیگا چرا خونتو ولگردی مهریه تعلق نمیگیره

من آشتی نمیخام دیگه تقصیر مامانم بود همسری منت کشید و این فک کرد اضافی ام چندبار رفتم خونه مامانم ول ...

عزیزم مهریه ربطی ب طلاق ندارع،،لن نفقه است مهریه تو هر حالتی بهت میرسه خیالت راحت برو اقدام کن خود مهریه کار هارو رله میندازه 

عزیزم مهریه ربطی ب طلاق ندارع،،لن نفقه است مهریه تو هر حالتی بهت میرسه خیالت راحت برو اقدام کن خود م ...

تهدید میکنه میگه کاری میکنم زار زار گریه کنید مادر دختر طلاقت نمیدم تا موهاتم مث دندونات سفید شه تهدید پشت تهدید