2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. بیشتر شبیه تاول سوختگیه

سلام

شما خوب شدی؟ منم تقریبا یک ماه و نیم هست که ته گلوم سه تا تاول قرمز زده و بلعم رو دچار مشکل کرده و درست نمیتونم غذا بخورم، یا باید لقمه رو خیییلیییی بجوم و به سختی قورت بدم کلافه شدم غذا خوردن شده برام معظل! امشب رفتم عفونی معایته کرد گفت غدد لنفاوی ته گلوته ولی خودم بعید میدونم! بهم سفکسیم داد، ولی تازگی بخاطر یه مشکل دیگه سفکسیم خوردم و خوب نشدم، یکی کمک کنخ بگه من باید چیکار کنم. نه درد داره نه سوزش فقط بلع غذا برام شده عذااااااااب

سلام شما خوب شدی؟ منم تقریبا یک ماه و نیم هست که ته گلوم سه تا تاول قرمز زده و بلعم رو دچار مشکل کر ...

سلام عزیزم. حتما برو دکتر گوش و حلق و بینی. من هم هفته آینده وقت گرفتم که برم. در  غذا خوردن و بلع مشکلی ندارم. شما هم برو انشالله که چیزی نیس

سلام عزیزم. حتما برو دکتر گوش و حلق و بینی. من هم هفته آینده وقت گرفتم که برم. در  غذا خوردن و ...

سلام عزیزم یکی دیگه تاپیک‌زده بخاطر رفلاکسه. منم رفلاکس دارم میگم شاید واقعا بخاطر رفلاکس باشه 🧐

دوست مامانمم پزشکه دید و گفت لوزه سومه گفت شربت دیفن  رقیق کنم یک قاشق دیفن و یک قاشق آب روزی سه بار و قرقره کنم 

به نظرم امپرازول هم‌مصرف بشه کنارش بد نیست. حالا میخوام‌انجام بدم ببینم چی میشه.