2777
2789
عنوان

فرهنگیان...

455 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم ازتون 

من امسال هدفم فرهنگیانه . چند روز پیش یه پستی تو اینستا دیدم که نوشته بود اگه استوری سیاسی گذاشته باشی یا مثلا پست های سیاسی لایک کرده باشی متوجه میشن و ردت میکنن 

یه نفر هم کامنت گذاشته بود که دوستم رفته مصاحبه ، بهش پرینت چت هاشو با دوستش نشون دادن 

خواستم ببینم شما در مورد راست و دروغش اطلاعی ندارید ؟ واقعا انگیزمو از دست دادم ☹️

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا امام حسین دروغ نگو؟😂😂😂 اینطوری ک هممون ردیم😂😂😂

والا منم اینو شنیدم قشنگگگ ناامید شدم 

مشکل اینجاست منو یه راست میبرن زندان از اونجا😂

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

خب همه اکانتاتو عوض کن و شمارتم عوض کن  پاکه پاک😂

دلم نمیاد 😂😂

من یه دوست داشتم نعوذ بالله هیچکی رو قبول نداشت و استوری های به شدت بد و توهین آمیز میذاشت.. از وقتی واسه فرهنگیان دعوت به مصاحبه شد یه مدت استوری و پروف مذهبی میذاشت و قبول هم‌ شد متاسفانه ..

چون واقعا کسی با این عقاید جاش تو آموزش پرورش نبود 

چه حرفیه واقعا

من که خودم معلمم دوتا خواهرام فرهنگیان قبول شدن و مصاحبه رفتن اصلاازاین خبرانبوده

بعدش هم بخوان کسی روبهردلیل تومصاحبه وگزینش رد کنن که نمیان بهش مدرک و دلیل نشون بدن

والا منم اینو شنیدم قشنگگگ ناامید شدم  مشکل اینجاست منو یه راست میبرن زندان از اونجا😂

دیگه نذار و اونایی هم گذاشتی بپاک چون اینستا چک می کنند اما وقتی قفل باشه هیچ کار نمی توانند بکنند در حد عکس اینستات چک میشی و یک شماره مجازی توی فرم ازت میخوان که میتونی هر شماره ای که دلت خواست بدی 

من یه دوست داشتم نعوذ بالله هیچکی رو قبول نداشت و استوری های به شدت بد و توهین آمیز میذاشت.. از وقتی ...

اینا میرن جایی کسایی که واقعا میتونستن معلم خوبی بشن پر میکنن

دیگه نذار و اونایی هم گذاشتی بپاک چون اینستا چک می کنند اما وقتی قفل باشه هیچ کار نمی توانند بکنند د ...

خیلی ممنونم❤️