2777
2789
عنوان

فرهنگیان...

428 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم ازتون 

من امسال هدفم فرهنگیانه . چند روز پیش یه پستی تو اینستا دیدم که نوشته بود اگه استوری سیاسی گذاشته باشی یا مثلا پست های سیاسی لایک کرده باشی متوجه میشن و ردت میکنن 

یه نفر هم کامنت گذاشته بود که دوستم رفته مصاحبه ، بهش پرینت چت هاشو با دوستش نشون دادن 

خواستم ببینم شما در مورد راست و دروغش اطلاعی ندارید ؟ واقعا انگیزمو از دست دادم ☹️

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا امام حسین دروغ نگو؟😂😂😂 اینطوری ک هممون ردیم😂😂😂

والا منم اینو شنیدم قشنگگگ ناامید شدم 

مشکل اینجاست منو یه راست میبرن زندان از اونجا😂

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

خب همه اکانتاتو عوض کن و شمارتم عوض کن  پاکه پاک😂

دلم نمیاد 😂😂

من یه دوست داشتم نعوذ بالله هیچکی رو قبول نداشت و استوری های به شدت بد و توهین آمیز میذاشت.. از وقتی واسه فرهنگیان دعوت به مصاحبه شد یه مدت استوری و پروف مذهبی میذاشت و قبول هم‌ شد متاسفانه ..

چون واقعا کسی با این عقاید جاش تو آموزش پرورش نبود 

چه حرفیه واقعا

من که خودم معلمم دوتا خواهرام فرهنگیان قبول شدن و مصاحبه رفتن اصلاازاین خبرانبوده

بعدش هم بخوان کسی روبهردلیل تومصاحبه وگزینش رد کنن که نمیان بهش مدرک و دلیل نشون بدن

والا منم اینو شنیدم قشنگگگ ناامید شدم  مشکل اینجاست منو یه راست میبرن زندان از اونجا😂

دیگه نذار و اونایی هم گذاشتی بپاک چون اینستا چک می کنند اما وقتی قفل باشه هیچ کار نمی توانند بکنند در حد عکس اینستات چک میشی و یک شماره مجازی توی فرم ازت میخوان که میتونی هر شماره ای که دلت خواست بدی 

من یه دوست داشتم نعوذ بالله هیچکی رو قبول نداشت و استوری های به شدت بد و توهین آمیز میذاشت.. از وقتی ...

اینا میرن جایی کسایی که واقعا میتونستن معلم خوبی بشن پر میکنن

دیگه نذار و اونایی هم گذاشتی بپاک چون اینستا چک می کنند اما وقتی قفل باشه هیچ کار نمی توانند بکنند د ...

خیلی ممنونم❤️