2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس برم بگیرم استفاده کنم تنبلی تخمدان شدید دارم رحمم سرد  بچه اولمم بعد چهار سال حامله شدم&nbs ...

من یه عالمه کیست ریز داشتم برای بچه سومم میخواستم اقدام کنم. خوردم. همون ماه باردارشدم. حجامتم بکن ولی الان فصل سرماست تو بهار... البته ایشالا تا بهار بارداری... اگه دختر میخوای خودت گیاه کاسنی دم کن بخور. عرقش نه گیاهش

من یه عالمه کیست ریز داشتم برای بچه سومم میخواستم اقدام کنم. خوردم. همون ماه باردارشدم. حجامتم بکن و ...

حجامت هوا گرم بود یکبار کردم ..باز عید میخوام انجام بدم بچه اولم پسره منو شوهرم بدمون نمیاد. دختر باشه 😂

کاسنی برای رحم سرد بد نیست

کسی راهکاری نداد عزیزم😂 شمازیر نظر دکتر هستید؟

😂😂

هیچ راهکاری 

من راهکارم اینه اول از اسپرم بدن شوهراتون بعد خودتونم ی سونو و کیت تخمک گذاری اگر ۶ماه نشد عکس رنگی بعم iuiبعدشمivf

سلام خوبید

من ۳۴سالم برای بچه دوم از ماه آینده میخوام اقدام کنم

بچه اولم دختر ۱۰ سالشه

دکتر رفتم آز قبل از بارداری و سونو شکم و لگن دادم

سوالم خوب یود فولیکول ۲۲ داشتم

البته گفت ۴ تا میوم ریز داری که مهم نیست

آزمایش ذخیره تخمدانم۱/۶ بود

به خاطر اینکه سیگار می کشیدم گلبول سفید م بالا بود که الان دارم ترک میکنم. یک هفته س نکشیدم

کلسترولمم بالا بود که دارم رعایت میکنم