2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

168 بازدید | 7 پست

من خونه گرفتم و سر ی موضوعی که مربوط ب خمین‌خونه هستش با دوستم بحثم شد چ هر چی خواست گفت 

قبلا ی بار دیگ  اینکار رو کرده بود و اینبار دومین بارش بود 

من از وسط دعوا ب اینور دیگ هیچ پیامی بهش ندادم 

تا اینکه چند روز بعد پیام داد ک اسکرینشو میفرستم و بازم جواب ندادم 

امشب ساعت ۸ پیام دادم با خانواده دعوام شده و زدم بیرون همین امشب بیام خونه ات و منم جوابشو ندادم چون ادم قابل اعتمادی نبود و مودی شده تازگیا ۱۳ بار زنگ زد 

بعدش مادرش از ۸ تا ۱۲ تقریبا ۴۳ بار زنگ زد 

جوابشو ندادم چون نمیخوام حودمو قاطی کاراشون بکنم 

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟

خوب کردی قاطی نشو اصلا...................پاتوق پیدا کرده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 

خودتو قاطی مسائل خانوادگیشون نکن 

پیامای اخرش معلوم بود میخاد خرت کنه که بیاد پیشت 

فردا پس فردا همین کاری کنه خانوادش درمیان میگن اره رفته پیش فلانی که اینجور شده

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ولش کن بذا گم‌شه. دوستمو زمانی شناختم بعد از چند سال خاهری. نامزد کردم اولین بار نامزدمو دید کاملا جدی گف چطور میخای زنتو تحمل کنی اصلا اخلاقش خوب نیس. بعدشم متوجه شدم از کاراش ک بهم حسودی میکنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚