2777
2789
عنوان

زدم ازخونه بیرون.دلم داره میترکه

408 بازدید | 10 پست

شوهرم اومدخونه مستقیم اومدتواتاق کباب گرفته بود من محلش نزاشتم رفتم تو اتاق دیگه  ی کلمه هم باهاش حرف نزدم.حالم خیلی خراب بود ماشینشو برداشتم یواشکیاومدم بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت نتونسته کنسل کنه بخاطر ضایع شدن الانم حتما ناراحته اما اینا دلیل نمیشن.حق داشتی

تو این چن سال زندگی بارها دعواکردیم قهرکردیم چندساعت بعدش اشتی کددیم ولی کارامشبش بدجور ب قلبم ضربه زده

کارش درست نبوده 

ولی دیگه مهمون دعوت کرده

خودت میگی هر سال میبردتت خرید و شام کادو و گل 

یه امسال برنامه جور دیگه شده 

غیر طبیعی بهم ریختی عزیزم 

البته به خاطر بارداری هم هست تو بارداری هورمونا. بهم میریزه 

الانم کارت اشتباهه 

این موقع شب زن باردار بیرون نمون برو خونه 

یه زره بیدمشک و گلاب بخور اروم بشی 

شیطونم لعنت کن صلوات بفرس 

سلام عزیزم حالت بهتره ؟  برگشتی خونه چی شد؟

سلام به روی ماهت.اره ی ساعتی بیرون دور زدم دیگه ساعت۱برگشتم‌خونه.صبح هم خودش بچه هاروبرد مدرسه ظهرهم رفت دنبالشون.دیگه دیدحالم خوب نیست رفت بیرون غذاگرفت ولی من باهاشون نخوردم.۲ساعت پیش مهمون اومد محبورشدم جلو اونا باهاش حرف بزنم