2777
2789
عنوان

خیانت 🙄🙄

362 بازدید | 8 پست

از وقتی که وارد نی نی سایت شدم خیلی با تاپیک هایی راجب این موضوع رو به رو شدم 

واقعا دوست دارم بدونم تو سر اینایی که میگن ببخش ، فراموش کن ، بهش فکر نکن و ... چی میگذره 

چرا انقدر طلاق رو یه چیز بد و بزرگ میبینین ؟

یه عده هم که کلا روی فاز سخنرانین که زندگی ساختن فداکارای میخواد و ... 

طرف با هزار و یک امید ازدواج کرده 

چی نصیبش شده؟

شوهری که معتاده 

شوهری که خیانت میکنه

هر شب داره کتک میخوره و اسیب میبینه

بعد باید توی اون زندگی که کثافت کلشو گرفته بمونه که چند تا بی مغز بیان بهش بگن آفرین! اینه زن سازگار!

احساس میکنم طلاق یه تابوی بزرگ واسه خیلیاس 

البته درسته خیلی از مردم به زنی که طلاق گرفته نکاه بدی دارن ولی مردم کی دهنشون بسته بوده ؟

جدی عصبانی میشم وقتی یکسری طرز فکر هارو میبینم

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

خب چی شد الان 😐

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و در کنارش نداشتن امنیت شغلی برای زنان هست و جایی ندارن برا برگشتن 

تو این گرونی هرچقدر هم بدون هیچ جا گیرشون نمیاد 

به مطلقه هم سخت خونه میدن یا نمیدن 

اگر اینا حل میشد 

گور بالای حرف مردم اوسگول

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
باید حرصمو خالی میکردم بلاخره 😭😂

بیخیال بابا فک‌کنم ازونایی هستی ک سر ی چیز کوچیک خودتو‌خیلی درگیررمیکنی و فکر زیاددد ،درسته

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین
و در کنارش نداشتن امنیت شغلی برای زنان هست و جایی ندارن برا برگشتن  تو این گرونی هرچقدر هم بدو ...

اره متوجه ی همه ی اینا هستم 

نمیشه یک نگاه کلی به این قضیه داشت 

ولی طرف صحبت من کسایین که صرفا فقط به خاطر چیزایی که بالا گفتم توی یک رابطه موندن

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍