2777
2789

من پسرم مشکل پاچنبری داشت خودم تهران هستم برای زایمان رفتم کاشان خونه مادرم بعد زایمان فهمیدم پای پسرم مشکل داره اونجا پسرم رو بردم پیش دکتر خسروی آنقدر حرفه ای بود بخدا سر یک ماه پای پسرم از این رو به اون رو شد تا دوسال پسرم تحت نظرش بود آخرین بار که رفتم پیشش گفت تا زمانی که پسرت بتونه سرپا بشینه رو پاهاش مشکل نداره تو تهران هم سه جا بردمش دکتر همشون گفتن کار دکترش عالیه کاش میتونستی ببریش پیش اون

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه محبور شم میبرم

بزن اینترنت فکر کنم عکس و آدرسشو ببین اگه نتونستی گیر بیاری بگو من زنگ بزنم از مادرم اینا بپرسم چون مال چند ساله پیش هست یادم نیست ولی میدونم شنبه تا چهارشنبه هست از ساعت ۴تا ۹شب من بی نوبت میرفتم ولی منتظر میشدن خیلی شلوغ بود حتی از شیراز و شهد های اطراف هم می فتن پیشش

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
بزن اینترنت فکر کنم عکس و آدرسشو ببین اگه نتونستی گیر بیاری بگو من زنگ بزنم از مادرم اینا بپرسم چون ...

وقت بخیر میشه شماره و ادرسشو بهم بدی پسرم پاش مشکل داره میخام ببرمش پیشش