2777
2789
عنوان

تاپیک تناسخ رو گم کردم کمکککککککک

236 بازدید | 16 پست

یکی منو تو تاپیک که در مورد نظریه تناسخ بود تگ کنه گمش کردم خیلی دلم میخواد نظرها رو بخونم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
تناسخ چیه؟

اینکه بعد مرگ روحت تویه کالبد جدید دوباره متولد میشه و زندگی میکنه و...هرکدوم از ما چندتا زندگی داریم و ...این حرفا

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تناسخ چیه؟

همین که بعضیا معتقدن انسان بعد مرگش دوباره یه جای دیگه به دنیا میاد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
الان و ول کردین چسبیدین ب بعد مرگ 😐👏🏻

خوب از الان خیری نمیبینیم امیرواریم اونموقع اوضاع بهتر بشه

الان و ول کردین چسبیدین ب بعد مرگ 😐👏🏻

دوستمون گفت تناسخ چیه توضیح دادم...
بعد این مسائلیه که به هرحال ممکنه ذهن هرکی درگیرش بشه...که وقتی میمیریم چی میشه...
الان رو ول نکردیم...به مرگ هم نچسبیدیم...این یجور اگاهی و اطلاعاته دوست عزیز!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من فکرمی کنم اگگگگگگه تناسخ باشه،  شرایط زندگی الانمون،  زحمتی که میکشیم،  صبوری که م ...

کاش واقعی باشه