2777
2789

آخه مگه بچه های دبیرستانی که خایه مالی استاد و میکنین؟؟؟؟

مثلا که چی بشه؟؟؟؟؟؟

فکر کن یکی از هم‌کلاسیک امروز پاشده سره بچه های کلاس به خاطر استاد داد زده فقط واسه اینکه توجه استاد و بدست بیاره

یا میره واسه استاد به مناسبت تولدش کادو میبره (کثافت به هیچ کدوم ماها نگفته بود که استاده فکر کنه این مثلا ققط وقت گذاشته کادو خریده)

حالا استاده عنشم حسابش نمیکنه ها

همین که استاده ادم حسابش نمیکنه کافیه

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد لحنت بده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مجرد استاد 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

در همه مقاطع تحصیلیم از این آدما بوده🤣یکیشون خو همیشه تو دفتر آموزشگاه پلاس بود و کاراشونو می‌کرد حمال بدبخت

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂
در همه مقاطع تحصیلیم از این آدما بوده🤣یکیشون خو همیشه تو دفتر آموزشگاه پلاس بود و کاراشونو می‌کرد ح ...

کسی که فعالیتش بالاست ربطی به حمالی نداره البته درحدچارچوبش!!!

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
چقد لحنت بده

اخه عزیزم تصور کن نشستی قشنگ

خوده استاد داره با یکی از بچه ها شوخی میکنه (خیلی استاد با جنبه ایه)

یهو پاشده با همین لحن که میگم‌داد زده وای استاد چقدر اینا یبیشعورن قدر شمارو نمیدونن

اصلا ما همه هاج و واج موندیم

فکر کن میره قبل اینکه نمره هارو بزارن تو سایت نمره بعضی از بچه هارو میخواد زیرآب بزنه که استاد کم بده

خب بذ نیست به نظر شما؟؟؟؟

خب حالا تو چرا انقدر  حرص میخوری

اخه عزیزم تصور کن نشستی قشنگ

خوده استاد داره با یکی از بچه ها شوخی میکنه (خیلی استاد با جنبه ایه)

یهو پاشده با همین لحن که میگم‌داد زده وای استاد چقدر اینا یبیشعورن قدر شمارو نمیدونن

اصلا ما همه هاج و واج موندیم

فکر کن میره قبل اینکه نمره هارو بزارن تو سایت نمره بعضی از بچه هارو میخواد زیرآب بزنه که استاد کم بده

خب بذ نیست به نظر شما؟؟؟؟