2777
2789

اصلا میشه ایتای یکی دیگه رو رو گوشی خودت نصب کنی؟

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
اره با ایتا وب ولی رمزشو باید از گوشی طرف ببینی

چی هست ایتا وب؟ یکم توضیح میدی؟بعد اون طرف نمی‌فهمه که ایتاش هک شده؟

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با ایتا وب ولی رمزشو باید از گوشی طرف ببینی

من یه مشکل جدی برام پیش اومده خیلی نیاز دارم که ایتای یکیو هک‌کنم.خواهش میکنم اگه مطمئنی و خودت انجام دادی و جواب میده کمکم کن دعات میکنم از ته دل🥲🫂

من یه مشکل جدی برام پیش اومده خیلی نیاز دارم که ایتای یکیو هک‌کنم.خواهش میکنم اگه مطمئنی و خودت انجا ...

اخه میفهمه طرف براش کد میره هک بلد نیستم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اخه میفهمه طرف براش کد میره هک بلد نیستم 

ببین گوشیش می‌تونه دستم باشه موقعی که اون پیام کد میاد و پیامو میتونم پاک کنم.بعدش نمیفهمه؟