2777
2789
عنوان

هفت خطای نی نی سایت بیان 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست

همین ک گفتی سوتفاهم نشه واسه اون سوتفاهم شد ‌‌‌ب نظرم .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
همین ک گفتی سوتفاهم نشه واسه اون سوتفاهم شد ‌‌‌ب نظرم .

😂😂😂😂

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو فکت قرار نده دون پاشی بوده.. اون به عنوان مرد جذابه شما به عنوان خانم معمولی

خداوکیلی مرد جذابی نبود دیگه خیلییی معمولی بود 

ولی اسی شیرینی خودش رو داره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چی بگم  آخه در مقابل خواستگارم خیلی عقبه 🤦🏻‍♀️ من معمولی بودنم رو قبول دارم..

چه ربطی داره؟ قیافش خوبه

نمیشه منکر شد..حالا خواسنگار شما برد پیت باشه ک چیزی از زیبایی گلزار کم نمیشخ😛😅

لطفا گند نزن

💕

نمیشم  می‌دونم ، دقیقا ولی نمی‌دونم دختره براش چی هست؟ من ی دوست متخصص رادیولوژی داشتم...با ه ...

ببین دوس دختر برای اینا اینجوری که وقتی یه جایگزین براش پیدا کنن میرن سراغ بعدی اینجوری نیست که خیلی پایبند شخص خاصی باشن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خداوکیلی مرد جذابی نبود دیگه خیلییی معمولی بود  ولی اسی شیرینی خودش رو داره

ایشون در جایگاه ی مرد چهزه قابل قبول و کاریزماتیک داشت.

دیگه حالا ۲۰ هم نباشه نمره قبولی میگیره.

نظر شخصیه منه

💕

ایشون در جایگاه ی مرد چهزه قابل قبول و کاریزماتیک داشت. دیگه حالا ۲۰ هم نباشه نمره قبولی میگیره. ن ...

نمی دونم عزیزم ولی بنظر من اصلا کاریزما نداره تازه حتی مشکی هم نیست که یه آپشن براش حساب کنیم تازه احساس میکنم اضافه وزن هم داره و قدش هم کوتاهه 

بازم نظرات فرق میکنه 

خواهر اسهال در کمین است!!چرا اینقدر کند زدی؟مشورت کردی یا تنهایی اینجوری تر زدی؟

سلام.بیب میشه من‌و راهنمایی کنی؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام