2777
2789
عنوان

به سر نوزاد ۴نیم ماه ضربه خورده

6639 بازدید | 16 پست

سلام کسی بوده که یک وسیله مثل موبایل  از دستش بیفته روی سر نوزادش قسمت جلوی سر بعدش قرمز بشه یکم و یکم  باد کنه خیلی نگرانم برای کسی اتفاق افتاده چیزی نمیشه ؟؟ میترسم نکنه اتفاقی بیفته براش خیلی نگرانم هم برای الان هم آینده که نکنه تو رشد و ذهنش اثر بزاره کسی این اتفاقافتاده برای نوزادش چی شده اثر داشته ؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه خاهرشوهرم کوچیک بود افتاد و سرش ضربه خورد 

والا اونا ک ریلکس بودن فقد گفتن تا نیم ساعت نمیزاریم بخابه همین . خداروشکر بچشم سالمه الان  یک سالشه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

پس چرا آخرش خوشحالى كردى😐معمولا ميگن اگه به سربچه ضربه بخوره بعدش بالا نياره وبيحال نباشه چيزى نشده 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
الهی عزیزم انشالا که چیزی نشده باشه ولی ایموجی اخرتون غم انگیز بود

😑😂😆

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

برای من هم دخترم شلوغ بود از هفت هشت ماهگی همیشه سرش ضربه می خورد الان سه و نیم ساله مشکلی نداره تا جایی که می تونی خونه رو امن کن و نذار پیش بیاد. الان خمیر آرد آب و زردچوبه درست کن نسبت آرد به زردچوبه سه به یک بذار رو جای کبودی ببند تا صبح. برای لچه ها ی شلوغ طبیعیه اما بگم برای دوستمون اتفاق بدی افتاد و سر بچه شکست. منظورم اینه که نباید شوخی بگیری و باید مواظب باشی

بچه ها توو این سن جمجمشون نرم هست برای همین توضربه ها کمتر اسیب میبینه. چون استخونش سفت نیس هنوز.ولی خب اگر خیلی نگرانی با یه پزشک مشورت کن.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...