2777
2789
نه بابا عمرا مثل قبل شه برا من نازک و وز شده هعی قبلا ضخیم بود و پر الان پشمای بدنمم رو اعصابمه ...

واییی برای منم وز شده اصلا موهام یه جوری شده قبلا خیلی قشنگ بود. زود موهام چرب میشه ولی از یه طرفی ساقه موهام خشک و وزه

دختر تابستونی 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به منم موقع بافت میگن ولی برام مهم نیس چون ژنتیکم همینه  باهاش کنار بیا اگ ژنتیکیه

سعی میکنم اما دیگ بعضی وقتا ی مراسمایی هست همه موهاشونو میریزن بیرون آدم دلش میخواد دیگ یاد آدم میوفته 

اره  ببین هم من هم یکی از اطرافیانم میخوریم ولی من خودم فعلا تاثیری ندیدم و حالا برادرمم میخور ...

برا داداشت بخار هورمونه ریزشش 

واسه همین مکمل تاثیر نداره

ریزش منم بخاطر هودمونه اصلاااا مکمل جواب نمیده

ی دوره امپول بیوتین و دکسپانتولم زدم بی فایده بود حس میکنم موهای بدنم ب جای سرم ضخیم شد😐

چشم زده موهاتو

اره نامرد

خیلی دلم میسوزه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
زینک تا حالا مصرف کرده کسی چطوره بنظرتون؟

من مصرف کردم برا موهام تاثیری نداشت ب نظرم اما رو اشتهام چرا 

من از بیوتین تاثیر گرفتم یه عالمه مو ریز در آوردم 

ب منم همینو میگفتن فامیلای کثافتم الان خودشون خروار مو دارن ریده شد ب موهای من چشم خیلی تاثیر دار ...

دقیقا 

الان هر دقت میبینیمش دلم میخواد گیساشو بکنم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
واییی برای منم وز شده اصلا موهام یه جوری شده قبلا خیلی قشنگ بود. زود موهام چرب میشه ولی از یه طرفی س ...

اخ اخ حرف دلمو زدی

امروز حمومم فردا کف سرم انگار روغن خالی کردن ساقه خشک :)

همش بخاطر تستسترون و پرولاکتین و هورمونای گور ب گور شدس ک درد بی درمونه

برا داداشت بخار هورمونه ریزشش  واسه همین مکمل تاثیر نداره ریزش منم بخاطر هودمونه اصلاااا مکمل ...

ببین قرصای هورمونی هم درکنار فیتو میخوره بعد پی ار پی و مزو هم می‌ره همین امپولارو هم چند هفته زد ولی هیچی به هیچی الان خیلی وقته کلی قرص و اینا میخوره 

شانس ماست دیگه ☹️