2777
2789
من موهام قبلا خیلییییی پر و قشنگ بود :)))) مشکل هورمونی گرفتم و نابود شد  کم پشت و نازک :) ه ...

دقیقا مال منم نازک شده خیلی شکننده شده اصن ی وضی 

میدونی مشکل این من مریضی نداشتم ک بگم از اونه همونجوری ب مرور کم شد حجمش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حجم موهام زیاد بد نیس ولی فرقم خیلی خالی شده کلی باید موهامو تنظیم کنم بیرون که میخوام برم که جاه ...

وای آره من بیشتر جلو موهام جای فرق ریخته ی سوسکی قشنگ هم نمیتونم بزنم اونم شد حسرت برام 

کوتاه ب ی سری قیافه ها میاد..ب منم میاد🤭 اما فعلا تا کمر دوس دارم.ب قیافمم زیاد نمیاد ولی

من نمیدونم بهم میاد یا نه

ولی دوست داشتم مدلای مختلف ببافم یا حداقل وقتی میبندم حالت خوبی داشته باشن خدا همین ی لذتم از من دریغ کرد.

عزیزم من یه مدت خارج کشور،

بودم و خانومایی که پایه موهاشون بور هست انگار ژنتیکی کم پشت و نازک هم هست

مثل بلوند ها

اگر دقت کنید بلوندهای اصل موهای کم پشتی دارن 

منم موهام بور بور هست و بسیار کم پشت

کلی هم قرص هورمونی یا قرص های تقویت کننده خوردم واقعا اثری ندیدم

یا رب آن دِه که آن بِه ...
منم خیلی خوش حالت بود اما الان موخوره گرفته بهش رسیدگی نمیکنم سرش خشک و وز شده 

بهشون برس دوسشون داشته باش اگه هی با دیدمنفی ب موهات نگاه کنی هم اونا کم پشت تر میشن هم خودت اذیت میشی ، بهشون برس تا دوباره لخت و خوش حالت بشن 

مال منم موهام کم پشته اما کنار اومدم و هفته پیشم تا شونه کوتاه کردم خیلی هم قشنگ شد و شیک 

من حجم موهام زیاد بد نیس ولی فرقم خیلی خالی شده کلی باید موهامو تنظیم کنم بیرون که میخوام برم که جاه ...

وای منم این دردا دارم جلوم یجاهاییش خالی شده مجبورم حجاب بگیزم 😅😅

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

من حدودا ۱۶ساله بودم یبار تو مهمونی یکی از بستگان نامحترم گفت چه موهات پرپشت و قشنگه

از اون روز یعنی جورییی ریزش گرفتم که حجم موهام قشنگ یک سوم شده . این شرایط ادامه پیدا کنه باید برم کاشت مو

همه چیزم امتحان  کردم انواع قرصا و روغن ها و رزماری و ...بی فایده بود

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…