2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینکارا مال آدمای بی دغدغه اس من اینقد استزس دارم که فصل امتحانات میشه موهام ریزشش چند برابره

دبیرستانی؟ از استرس موها خیلی میریزه سعی کن ب خاطر موهاتم شده استرس تو کم کنی کلا استارس واس بدن سمه 

دبیرستانی؟ از استرس موها خیلی میریزه سعی کن ب خاطر موهاتم شده استرس تو کم کنی کلا استارس واس بدن سمه ...

نه بابا ترم آخر کارشناسی ام اصن فرجه ندارم یه درسو بیفتم معرفیام می‌پره یه ترم ذیگه الکی باید برم 🤧حجم درسا هم زیاده بدون فرجه کلا ۱۹ واحد برداشتم تو یه هفته ۱۱واحدش امتحانه 🤦‍♀️

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

سلام بچها  منم ۳۵ سالمه  از ۱۶ سالگی ریزش مو گرفتم۲۶ سالگی سرعت ریزش مو زیاد شد  ا ...

تو دوره بارداری حتما مکمل هاتونو بخورید ببینید ی باور غلط هست فکر میکنن اگ غذا نخورن بچه تو شکم بهش چیزی نمیرسه در صورتیکه اینطوری نیست اون بچه هرچی کمبود داشته باشه از ویتامین های بودنتون استفاده میکنه این شمایید ک ضربه می‌خورید استخون هاتون ضعیف میشه دندوناتون خراب میشه و موهاتون میریزه  حتما ب فکر خودتون باشید واسه همین میگن قبل اقدام اول چکاب بدید خودتونو تامین کنید بعد باردار شید 

سلام بچها  منم ۳۵ سالمه  از ۱۶ سالگی ریزش مو گرفتم۲۶ سالگی سرعت ریزش مو زیاد شد  ا ...

منم همینجور

وسط سرم اندازه کف دست خیلی کم پشت شده

جوری که بعضی جاها فاصله دوتا نخ مو نیم سانت شده

فک نکنم کسی اندازه من کچل شده باشه

تو دوره بارداری حتما مکمل هاتونو بخورید ببینید ی باور غلط هست فکر میکنن اگ غذا نخورن بچه تو شکم بهش ...

قبل بارداری چکاب داشتم همه چی اوکیه..مکملهامم میخورم 

اما خب موهام خیلی خراب شده 

واقعا خجالتم میاد جلوی همسرم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منم همینجور وسط سرم اندازه کف دست خیلی کم پشت شده جوری که بعضی جاها فاصله دوتا نخ مو نیم سانت شده ...

😞😞

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم