2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص

664 بازدید | 13 پست

شوهرم بهم گفت همه چی تمومه.دیگه نمیتونم تحملت کنم.یه مدته هر کاری میکردم منشی شو عوض نمیکرد،میگفت نمیتونم بعد پشت سرم میگن چش بود منشی شو عوض کرد.

امروز دوباره بهش گیر دادم عوضش کن ، بهم گفت دیگه نمیخام باهات زندگی کنم ، از شک هات و حرفای زشتت خسته شدم.بهم گفت دوماه دیگه صبر میکنم اگه درست نشدی از هم جدا میشیم

میدونید واضح نمیتونم بگم همسرم منو بخاطر خودم نخاسته

بخاطر پدرم بوده.دوماهه دیگه هم تکلیف بابام ک مشخص بشه ازلحاظ سیاسی و اقتصادی…واسه همین میگه دوماه دیگه..همیشه ازش گذایی محبت کردم

مثلا تولدم بود دوماه از قبل بهش میگفتم ..تولدم یادت نره.بعد روز تولدم برام چیزی نمیخرید بعد بهم میگفت یادم زفت ..یا چن باز بهم گفت پشیمونم ک اومدم تو خانوادتون…و خیلی مسیله های دیگه

نیم ساعت هس این قرصارو خوردم..من خیلی دلم میخاست دوسم داشته باشه

عاشقانه دوسش داشتم

تحمل ندارم حرفاش برام سنگین بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا خودکشی بزرگترین گناهه؟چون یعنی از رحمت خدا ناامید شدی.

خدا خودش گفته" و از رحمت خدا ناامید نشوید!"

چون رحمتش واسعه...

خدا بخواد از همینم برات عشق بوجود میاره.برای اطرافیان خودم پیش اومده که شر براشون به خیری کاملا برعکس بدل شده

اسی این چه کاری مگه ادم قعطه چرا با ادمای سمی ازدواج میکنین این ادم وصله تو نیس و لیاقت شما رو نداره باید خودتو براش بکشی؟؟! همین الان زنگ بزن اورژانس تا بلایی سرت نیومده

چمیدونم اگه واقعا خوردی اینا رو به شوهرت یا خانواده ات بگو ولی فکر کنم داری الکی میگی چون کسی قرص خورده باشه الان تو فکر نی نی سایت نیست به هر حال اگه پشیمونی زنگ بزن اورژانس برو بیمارستان

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍