2777
2789
عنوان

غیبت خارجیا😂😂😂

72 بازدید | 6 پست

این خانوم مه تو عکس میبینین میشه دوست دختر اون آقا که اسمش گرین ووده مه یکی از بهترین بازکنان منچستر توی یک ده اخیره اینا خوش و خرم باهم بودن مه خانوم یه روز از خودش استوری میگیره و توش مظلوم بازی در میاره که این منو زده و عکس جای کتکا رو هم میاره هیچی طرف نزدیک یک سال میره زندان تا اینکه بالاخره خانوم ننیره دادگاه و بالاخره آزلد میشه ابن خانوم باعث شد زندگی فوتبالیش نابود شه بعد از زندان آقا خانوم بچشو به دنیا میاره و الانم طرف تو یه تیم سطح خیلی پایین بازی میکنه بماند که خیلی عالی بازی میکنه همون جام

ولی همین زنه و بچش الان دارن توسط همین آقا ساپورت مالی میشن و زنه با پولای همین طرف هر روز استوری میزاره و پز میده 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

مه=که🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وات؟  ینی پسره دهنشو سرویس نکرد؟  ساپورت؟  اونم بعد اب خنک نه بعد از بین رفتن شهرت ...

نه والا الان طرف پاشو گذاشته رو پلش با پولای آقا استوری میگیره 

زن زلیله🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه والا الان طرف پاشو گذاشته رو پلش با پولای آقا استوری میگیره  زن زلیله🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

این اگر مرد ایرانی بود الان دادگاه برا زنه شلاق بریده بود ب خاطر شکایت از مرده و تهمت،😂😂بعدم پسره تف کف دستش نمینداخت دختره از ترس ابروش میخاست ی طور زنش بشه اخرم پسره برا مامانش کلفت میبرد😐😂

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
این اگر مرد ایرانی بود الان دادگاه برا زنه شلاق بریده بود ب خاطر شکایت از مرده و تهمت،😂😂بعدم پسره ...

بد جالبه زنشم نیس دوس دختر همیننننننن

1
5
10
15
20
25
30
35
40