2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال peaky blinders یه دیالوگی داشت که می‌گفت :«خیلی از آدما تو زندگیشون یه نقطه‌ی تاریک و پُر از درد دارن که بعد از اون، دیگه اون آدم سابق نشدن...».

از يه جايى به بعد، احساسشون يخ مى‌زنه، ديگه دردى حس نمى‌كنن و هيچكس هم نمى‌تونه يخ احساسشون رو باز كنه…!»

اونجاست که دیگه به جای قلبت مغزت کار می‌کنه و هر کسی نمی‌تونه خواسته یا نخواسته بهت آسیب بزنه، خیلی‌ها بهش می‌گن بی‌تفاوتی ولی من بهش می‌گم «قوی شدن».

@mahro_1001‍ 

درد من عمیقا از شرایطمه نه از ادما

یه سطحی از غم هست که امیدوارم هیچ‌موقع تجربه نکنید
وقتی دچارش میشی هیچ‌وقت استوری غم‌انگیز یا توییت یا هرچی که نشون بده غم داری نمیذاری
با دوستات در موردش اصلا حرفی نمیزنی.
بیشتر میخندی و کمتر بحث میکنی
به خودت میای میبینی مدت خیلی زیادی هست که سکوت کردی

یه سطحی از غم هست که امیدوارم هیچ‌موقع تجربه نکنیدوقتی دچارش میشی هیچ‌وقت استوری غم‌انگیز یا توییت ی ...

همش دارم تظاهر می کنم.همه ترکم کردن

حتی یه دوست هم ندارم

حتی نمیتونم با مامانمم درد دل کنم

با هیچ کس نمیتونم

هیچ کس نمی فهمه منو😔