2777
2789

هزينه مشاوره ٥ جلسه ٣ تومن شد ، نصف از من گرفتن نصف از  ه م س ر … نفقه زن مثلا به. عهده مرده 😏به ظاهر اما خانم هاييد خرج طرف ام بده …. واقعا موندم حتي مشاوره ام طرف مرد ك يه وقت هزينه نكنه نصف نصف باشن 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رفتیم ۷جلسه بود جلسه ای ۱۳۵ .دو جلسه من خودم تکی بودم خودم دادم .بقیه شو اون داد.هزینه دفترخدمات قضایی اینا رو هم اون داد فک کنم حدود ۴۰۰ شد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
مشاوره دادگاه اجباریه؟اگر یه خانمی نداشته باشه اون هزینه رو بده ،نمیتونه دادگاه بره و تقاضای طلاق کن ...

والا بهم شماره مشاور دادن اول خودم رفتم بعد اون طرف اومد … حكم عدم سازش مشاور ميده.  بنظرم شما موقع حساب كردن مثل من نباشيد بگيد حساب كنه.  كنه من پدرم ميومد حساب كرد . اما ب منشي گفت به پدر من ارتباطي نداره كار اين اقا … چون مادرش ام اورده بود  من خودم شاغل ام اما زورم گرفت. تا لحظه اخر من هزينه كنم 

🕊
منم که سال ۹۸ رفته بودم اون فقط مال خودشو داد و منم مال خودمو ،حتی رفتیم برا دادخواست طلاق توافقی تو ...

همين زورم ميگيره توافق نميكنه. بعد موقع حساب كردن دنگي ميكنن …. مشاوره دادگاه بايد رايگان باشه ك اونم از مردم ميگيرن 😒

🕊
ما رفتیم ۷جلسه بود جلسه ای ۱۳۵ .دو جلسه من خودم تکی بودم خودم دادم .بقیه شو اون داد.هزینه دفترخدمات ...

من تكي رو بايد ميدادم درست …اون ب مادرش نيم ساعت مشاوره داشتن و تست اونم من دادم ، فقط طرف مرد هستن بعد طرف مهريه فقط اهرم فشارشه اونو اجرا بزاره همه مدعي ميشن طرف من يه جي ميخواد بهش بدم ك بره 

🕊