2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی چی

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من منم،همینو میخواستم بگم چرا زوتر از موعد پری شدم

توی اقدام همه چی بهم میریزه عزیزم

من از مجردی تا قبل از اقدام پریودیهام منظم و سرموقع بود

ولی این ۶ ماهی که اقدام کردم یا دارم لک میبینم یا پریودم دیر میشه یا زود میشه

اصن سیستمم بهم ریخته

احتمال میدم یه مقدار از این تاثیرات هم بخاطر دارو بوده باشه

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
من منم،همینو میخواستم بگم چرا زوتر از موعد پری شدم

منم فکر کردم لانه گزینی دو روز زودتر یهو خون‌اومد قطع شد فرداش پریود شدم خیلیم شدید

نمیدونم والا دکترمم نبود از یه دکتر پرسیدم گفت هورمونات منظم شده🫤

منم فکر کردم لانه گزینی دو روز زودتر یهو خون‌اومد قطع شد فرداش پریود شدم خیلیم شدید نمیدونم والا دک ...

منم به محض خوردن متفورین بعد از ۹ روز پاکی دوباره پریود شدم اونم کم حجم. 

امیدوارم این آخرین پریودی  باشه

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
وای خداکنه من که دیگه دکتر نمیرم سپردم به خدا این ماه دل منو روشن کنه

انشالله عزیزم خدا بهت یه نی‌نی  سالم بده

اسی نگران نباش اینجا چندنفر میگفتن خوبه که پریودت زود بشه یعنی رحم داره اماده بچه داری میشه

یه خانم کردی هم میگفت اینجوری و‌ ما میگیم جنگ بچه یعنی رحم داره میجنگه شرایطو اروم کنه

منم توکل کردم بخدا این ماه ایشالا میایم تاپیک‌میذاریم