2777
2789
عنوان

الهی گاهی نگاهی

22 بازدید | 3 پست

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...

التماس دعا🙏

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

بنام دانای توانای مهربان 

ی خسته از همه چی ،همه جا،خسته جسمی ،روحی 

حتی دوس ندارم ب آرزوهام فکر کنم...چون غمگینم می کنن...خیلی دور بنظر میرسن...غمگینم...خدایا کاش معجزه کنی...

ممنون که همیشه هستی،هر لحظه،هرجا،در بهترین و بدترین شرایط...الهی به امید خودت...انشالله هر چی خیره ...مراقب ما و اعمال و افکار و احوالاتمون باش...

خدایا خیلیییی دلم گرفته ....کمکمون کن...یعنی میشه ی روزی داشته باشمش...از راه درست...با حال خوش ...و عاقبت بخیری؟

خدایا خیلییی خستم...حتی از فکر کردن...همه چیز غمگین ترم می کنن...اما تو بزرگی...خودت مراقبمون باش

لطفا دوستمون داشته باش و ما رو لحظه ای ب حال خودمون رها نکن ....

الهی ب امید خودت.یا رب العالمین

از طرف یک خسته ی دل شکسته غمگین

۴.۱۰.۱۴۰۲

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

وضعیت و حالِ روحیِ الانم

دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ولی باران نمیداند که من دریایی از دردم ؛ به ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ میگریم