2777
2789
عنوان

ته خطم به خدا بگین چیکار کنم

79 بازدید | 12 پست

درس خوندنم نمیاد اصلا علاقه که هیچ با زورم نمیخونم سال بعد کنکور دارم امسال نهایی دارم واقعا خسته شدم از اینقدر نخوندن کلافم از این همه درس و تستی که کار نکردم بگین چیکار کنم  پس فردا امتحان زیست دارم نمیخونم تا پارسال میذاشتم روز آخر می‌خوندم از پارسال روزه شد شب جوری که یازده دوازده شب شروع میکردم تا صبح عین خر می‌خوندم امسال شبم نمیخونم دیگه کتاب جلوم بازه من نیستم نمره های بیست شدن ۱۸و ۱۹ اینجوری پیش بره بدتر میشه دارم خفه میشم

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روزی ۲ ساعت شروع کن ۲ تا یک ساعت بینشون استراحت 

اخه الان سر امتحان و اینهمه درس نمیتونم البته همون دو ساعتم هر روز نمیخونم اصلا تمرکز ندارم

شروعش سخته تنها راه نجاتت از این احساسات درس خوندن بعد میبینی که چقدر آروم شدی

به نظرتون یه مدت مشاوره بگیرم کمک می‌کنه به وضعیتم؟

آره ولی خودت هم باید تلاش کنی تا این وضعیت رو تغییر بدی مشاور قرار نیست معجزه کنه ولی اگه خودت هم تل ...

میدونم اما می‌خوام یکی که متخصصه بگه و اون راهو پیش بگیرم واقعا ایندم برام مهمه واقعا می‌خوام به یه جایی برسم ولی امسال خیلی بد شده رفتارم

میدونم اما می‌خوام یکی که متخصصه بگه و اون راهو پیش بگیرم واقعا ایندم برام مهمه واقعا می‌خوام به یه ...

یه مدت مشاور بگیر ایشالا که بهترین ها برات اتفاق بیوفته تاپیک قبولیت رو بزنی