2777
2789

خب دیگه وقتی میخوام کات کنم ناراحت بشه یا نشه برام مهم نیست(چون حرف بدی هم نزدی)
اگر هم ناراحت میشد انقدر سریع خداحافظی نمیکرد

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیه و افکار طرف داره ولی احتمالا آره

طرفم باهام کات کرد منم گفتم هر طور مایلی خداحافظ

البته من در حال تغییر جنسیتم و طرفم دختر بود

بنظرت فهمیده ناراحت شدم؟

خب دیگه وقتی میخوام کات کنم ناراحت بشه یا نشه برام مهم نیست(چون حرف بدی هم نزدی) اگر هم ناراحت میشد ...

طرفم باهام کات کرد منم گفتم هر طور مایلی خداحافظ

بنظرت فهمیده ناراحت شدم؟

نه فک میکنم به یه ورش نبوده 😂

جدی؟

اون با من کات کرد منم گفتم هر طور مایلی خداحافظ

خب چیکار کنم وقتی منو نمیخواد؟

التماسش کنم؟

طرفم باهام کات کرد منم گفتم هر طور مایلی خداحافظ البته من در حال تغییر جنسیتم و طرفم دختر بود ...

نه در این حالت اگرم بدونه ناراحت شدی که بعیده براش زیاد مهم نیس 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
طرفم باهام کات کرد منم گفتم هر طور مایلی خداحافظ البته من در حال تغییر جنسیتم و طرفم دختر بود ...

فکر نمیکنم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃