2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو مگ آدم چندبار زندگی می‌کنه چندسال دیگ عین من دیگ پشیمون نمیشی ک چرا ترکش کردیو احساسات تو بروز ن ...

واقعا همینطوره، کاش برگرده تازه فهمیدم. چقد دوسش دارم 🙂

واقعا همینطوره، کاش برگرده تازه فهمیدم. چقد دوسش دارم 🙂

انشاالله عزیزم اگ واقعا دوسش داریو وابستگی نیس بدون اگ ترکش کنی همیشه ی جایی از قلبت درد میکنه،البته اگ عشقتون دو طرفه باشه

اگ نمیخوادت بزارو واسه همیشه برو از جاییکه طرف قدرتو نمیدونه

چندسالته

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
انشاالله عزیزم اگ واقعا دوسش داریو وابستگی نیس بدون اگ ترکش کنی همیشه ی جایی از قلبت درد میکنه،البته ...

شاید سرزنشم کنی ولی هردو 15 سالمونه 😁

واقعا نمیتونم تشخیص بدم وابستگی هس یا نه نمیدونم بهش اعتراف کنم. یا نه، نمیدونم هنوز دوستم داره یا نه، نمیدونم بتونم بعدا فراموشس کنم یا نه چجوریربفهم اخه واقعا دوسش دارم یا نه 

؟ 

شاید سرزنشم کنی ولی هردو 15 سالمونه 😁 واقعا نمیتونم تشخیص بدم وابستگی هس یا نه نمیدونم بهش اعتراف ...

💆🏻‍♀️من نباید عصبانی بشم

🤬😤😡د اخه من بتو چی بگممممممم بشین بذار بره به درس و مشقش برسه از این ( آقامون ) در نمیاد برا تو 🤦🏻‍♀️🌋🤬🤬🤬🤬

شاید سرزنشم کنی ولی هردو 15 سالمونه 😁 واقعا نمیتونم تشخیص بدم وابستگی هس یا نه نمیدونم بهش اعتراف ...

ب فکر درس و آیندت باش،!!!وقت واسه عشق و عاشقی زیاده

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

ب عنوان خواهر بزرگتر پیشنهادم اینه الان فقط انرژیو وقتتو بزاری واسه پیشرفتت حالا تو هرچی ک دوست داری،درس،هنر یا هرچی ولی تلاشتو بکن پیشرفت کنی و جایگاه خوبی تو اینده داشته باشی وقتتو نزار واسه پسری ک معلوم نیس تا۱۰سال دیگ تکلیفش باخودش چیه،دخترا شاید تو۱۵سالگی عاقل باشن ولی پسرا واقعا هیچی حالیشون نیس و نمیدونم اصلا قراره چیکارکنن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

چیزه تو برو مشقاتو بنویسا بچه تو چ میدونی عشق چیه

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

خیلی ممنون از راهماییتون! 🙂

دوستان من درسمو میخونم پیشرفتمو میکنم خودمم درگیر عشق بیش از حد نمیکنم ولی خب چیزی ک پیش اومده بخدا دست خودم نبود و نیس شما ک خبر ندارین لطفا انقد سرزنش نکنین

ب فکر درس و آیندت باش،!!!وقت واسه عشق و عاشقی زیاده

میترسم دیگ. نتونم کسیو ب عنوان عشق بپذیرم! اون ک میگ احتنال داره ی چن سال بره خارج از کسور ولی خب بازم نمیدونم چی بشه🤷‍♀️