2777
2789

سلام من مادرم کارشناس پوست و موعه

اولا باید آبرسان مناسب پوستت باشه

بعد هم که مرطوب کننده هم مناسب پوستت باید باشه مارک ام ان دی بهترینهههه

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابرسان بهتره رو پوست يكم مرطوب استفاده بشه به خصوص اگه تو مناطق خشك زندگي ميكنين وگرنه مولكول هاش به جايي كه از اطراف رطوبت رو بگيرن اب رو از زير سطح پوستتون جذب ميكنن و بدتر باعث خشكي پوست ميشه . بعلاوه بهتره روش يه كرم يا روغن پوست بزنين كه حكم عايق رو داشتع باشن و همونجا رطوبت رو سطح پوستتون حفظ بشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
قیمتش چنده مرطوب کننده

پوستت چربه خشکه چیه؟

اول که بستگی به نوع پوست دارع قیمتش

بعدم که نوعش مثلا بخوای خیلی قوی باشه و بیشتر هم باشه بادی باتر حساب میشه ولی کرم مرطوب کننده تیوپی معمولیه

مورال آپ هم برند خوبیه برای شما ته میخوای با آبرسان استفاده کنی..

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
والا من هرچی بخرم باز یه چیز دیگه میگن

ببین کلا اکثر روتینای پوستی لاکچریه، من خودم خیلی تحقیق کردم فقط ضدآفتاب ، ژل شستشوی پوست صورت و مرطوب کننده ای که ابرسان همراهش باشه واسه پوست واجبه، بقیش سوسول بازیه😁

ابرسان بهتره رو پوست يكم مرطوب استفاده بشه به خصوص اگه تو مناطق خشك زندگي ميكنين وگرنه مولكول هاش به ...

حرفتون درسته👍 باید پوست تمیز و همونطور ک گفتید مرطوب باشه بعد آبرسان بزنن جذب پوست ک شد مرطوب کننده 

مرطوب کننده اگه استفاده نشه قدرت تاثیر آبرسان کمه..

ببین کلا اکثر روتینای پوستی لاکچریه، من خودم خیلی تحقیق کردم فقط ضدآفتاب ، ژل شستشوی پوست صورت و مطو ...

من شوینده ضداقتاب تونر مارک نیتروژنا استفاده میکنم ابرسان هم سیمپل