2777
2789
عنوان

پسرم ۲ سالشه همش عین چسب چسبیده میگه با من بازی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 38 پست
تلویزیون که در حد روزی ۱ ساعت روشن کن ولی در کل هر چی الان باهاش بازی کنی بعد راحت تر ازت جدا میشه&n ...

چه ارتباطی داره بین بازی الان من باهاش و جداییش اخه؟

همش میگه تو بیا

دختر خواهرشوهرم به هیچکس نمیگه بیا

خودش میگرده یه چیزی پیدا میکنه بازیمیکنت

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
منم مشکل شمارو دارم

هم برای شما هم استارتر

کاملا طبیعیه

بچه تا ۳ سالگی همینه

اصلا هم با تبلت و تلوزیون الکی سرگرمش نکنید

باید باهاش بازی کرد

طلایی ترین دوره حضور مادر همین ۲ و ۳ سالگیه

بعدش بازیم نکردی نکردی

الان خیلییییی مهمه

از اضطراب جدایی تا گفتار کلمات و... توی همین. بازه هستش 

بهت بگم هر چی میکاری

همونو بعد ۴ سالگیش درو میکنی🤌🏻🤌🏻🤌🏻

❌️❌️ یه بازی خیلیییی خوب و ساده ک شدیدددد بدردشون میخوره تا وابستگیشون کم بشه اینه

قایم باشک بازی کنید باهاشون

چرا؟؟

چون بچه هنوز ذهنش به اون اگاهی نرسیده ک مثلا شما میری دستشویی یا حموم و نمیبینتت

نمیفهمه ک برمیگردی

ذهنش اینو میگه که عه مادرم جلو چشمم نیست پس کلا نمیاد نیست و نابود شد ( دور از جون همگی)

یعنی مغزش هنوز به این مرحله رشد نرسیده

بعد شما وقتی این بازیو باهاش میکنی

میفهمه ک وقتی مادر نیستش جلو چشمش ؛ دود نشده بره

بلکه یه جا قایم شده

خودت بهش این اگاهی رو میدی

همین میشه ک موقع ۷ سالگیش میفرستی مدرسه

بچت جزو اونایی نیست که مدام در حال گریه و شیون باشه بگه مامانمو بدید من میخوام برم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دایم باهاشی اما مطمئن باش نیم ساعتش هم با کیفیت نیست حالا دیژگیهاشو میفرستم اتفاقا نباید همش باهاش ...

اخه خودش میگه بیا 😔

تورو خدا کمکم کن

دلم میخواد مستقل باشه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
من داغونم اخه خسته شدم  هیکلم به هم ریخته  بی حوصله ام  موبایل نده  تلویزیو ...

منم خیلی‌ باهاش بازی میکنم بازیهای هیجانی کاردستی ، میگم دیگه بعد از این کاری بهم نداره، دوباره می‌ره یکم ور می‌ره با وسایلش میاد سراغم دوباره ، نمی‌دونم ظرف احساسشون چقدره که پر نمیشه 😅 البته الان چند روزیه واقعا کم آوردم همه کارام زورکی شده 

چه ارتباطی داره بین بازی الان من باهاش و جداییش اخه؟ همش میگه تو بیا دختر خواهرشوهرم به هیچکس نمیگ ...

عزیزم اولاً بچه ت رو با هیچ بچه ی دیگه ای مقایسه نکن، هر انسانی یه روحیاتی داره. دوماً بعضی بچه ها بیشتر به بودن کنار مادر نیاز دارن و هر چقدر بخوای ازش دور شی اون استرس میگیره و بیشتر میخواد بهت نزدیک بشه. بنظرم یه مدت کم کاملاً در اختیارش باش میبینی که یکم ازت فاصله میگیره. 

هم برای شما هم استارتر کاملا طبیعیه بچه تا ۳ سالگی همینه اصلا هم با تبلت و تلوزیون الکی سرگ ...

با باباش قایم باشک بازی میکنه هم میگه تو بیا 

مطمئنی من باهاش باید بازی کنم؟ 

چطور دختر خواهرشوهرم خودش با خودش بازی میگنه پس؟

دایم باهاشم  کدوم ظرف احساسی اخه؟  دختر خواهرشوهرمو به زور موبایل غذا میدن تلویزیونم هم ...

ظرف ارتباطی با شما بگم درست تره

در روز ۴۵ دقیقه این ویژگی ها رو داره ارتباطت باهاش؟:

ویژگی های این تایم مفید چیه؟

۱. هر روز سر یه تایم مشخص باشه مثلا هر روز ۱۰ صبح و هیچوقت بدقولی نکنید فکر کنید رفتید سرکار و باید ۱۰ صبح اونحا باشید

۲. یه اسم مشخص داشته باشه و هر روز سر ساعت ۱۰ اون اسمو بلند و با هیجان بگید که وقت .... شده بیا بریم بازی

۳. تو این ۴۵ دقیقه بازی چیزی آموزش ندید، اصلاحش نکنید فقط حال کنه

۴. تعامل و گفتگو داشته باشید پس پارک رفتن حساب نیست مگر اینکه تو پارک تعامل داشته باشید

۵. سو استفاده نکنید تو این تایم مثلا غذا بکنید تو دهنش

۶. تو این تایم گوشی، تلفن، تلویزین حتی ۱ ثانیه ممنوعه گوشیتونو سایلنت کنید بزارید کنار تا بچه بفهمه فقط توجهتون به اونه

۷. تو این تایم براش محدودیت نمیذاریم

۸. فعالیتی که تو این تایم انجام میدید مورد علاقه هر دوتاتون باشه

۹. تو این تایم در حین بازی چندین بار نوازشش کنید و بگید بهش که خیلی دوست دارم

منم خیلی‌ باهاش بازی میکنم بازیهای هیجانی کاردستی ، میگم دیگه بعد از این کاری بهم نداره، دوباره می‌ر ...

عین من 

ظرف ارتباطی با شما بگم درست تره در روز ۴۵ دقیقه این ویژگی ها رو داره ارتباطت باهاش؟: ویژگی ه ...

شما مشاور هستید؟

چشم عزیزم عین صحبتت رو انجام خواهم داد

با باباش قایم باشک بازی میکنه هم میگه تو بیا  مطمئنی من باهاش باید بازی کنم؟  چطور دختر ...

بچه با بچه فرق داره از زمین تا اسمون خدا

اگر از الان بخوای بشینی به این چیزا فک کنی به نوجوونی برسه بچت یه تار مو سیاه هم رو سرت نمیمونه بسکه همهههه بچه ها متفاوتن

بعد شما فقط یه صحنه از بچه خواهرشوهرت رو میبینی

مدام نیستی پیشش که نکات منفیشم ببینی

اونم با خودش اگر میبینی بازی میکنه

باززززز فرقی نداره مادرش باید باهاش بازی کنه

بچه به مادر وابستگی شدید داره نه پدر

از الان حواستو سرش جمع کن که دیگ بزرگتر شد رفت پیش دبستانی و مدرسه ؛ از زندگی نندازتت

چون بزرگترین مشکل بچه های دبستانی همینه

یعنی گریه یه مدرسه و کل خانواده رو در میارن 

توصیه میکنم راجع به اضطراب جدایی بخونی تا بفهمی بچت کاملاااااا نرماله خواسته هاش الان

اتفاقا جواب بده به خواسته هاش تا بعدا مثل بچه های دیگ کل زندگیش وصل بهت نباشه

اصلا مستقل بودن اونم توی بچه این سنی معنی نمیده!

علت اینکه تلوزیون و تبلت میگن خوب نیست اینه که مغز بچه قدرت تحلیل هنوز نداره

یهو کلی تصویر و اتفاقات مختلف با هم میبینه اونم رنگارنگ

ساده بگم هنگ میکنه

سر همینه الان مشکل عمده بچه ها اینه حرف نمیزنن یا دیر به حرف میوفتن و خانواده هاشون از این گفتار درمانی به اون گفتار درمانی میرن

اولین حرفیم که دکتر بهشون میزنه اینه ک گوشیو از دستش بگیر و اصلا نده 

انقدرم بچه گریه میکنه

ایرانیام که اعصاب خودشونم ندارن چه برسه بچه

میگن ولش کن حرفم نزنه فقط گریه نکنه😂😂

گوشیو دوباره میدن دستش

اتفاقا بازی میکنم اما هنو بلذ نی

عب نداره عزیزم یاد میگیره

ببین هدف فقط اینه

که وقتی مادر از جلو چشمش رفت

معنیش این نیست که کلا نمیاد و باید زمین و زمانو بدوزه به هم یا همش گریه کنه و بچسبه بهش

بلکه برمیگرده

حتی یسری بچه ها تو همین مرحله هم کلیییی گریه میکنن

سر همین به مادرشون توصیه میکنن جای نزدیک قایم شو یه ذره از دست و پاهات بیرون باشه ک همون لحظه اول ببینه

بیشتر داری سعی میکنی مشکل وابستگی شدیدشو حل کنی

من زیاد قبول ندارم میگن تلویزیون نه

منو خواهرم با کارتون و انیمیشن بزرگ شدیم

والا هیییچ مشکلی نداریم

تازه خواهرم انقدررر سواد ادبیش رفت بالا

بنظرم کارتونای شاد براش بزار

حتی کارتونای زبان انگلیسی

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
من داغونم اخه خسته شدم  هیکلم به هم ریخته  بی حوصله ام  موبایل نده  تلویزیو ...

کاش چنین دردسری نصیب من بشه با دل و جون خریدارم 

خواهرم خدا چقدر دوست داشته که الان مادری  قدر بدون