هرکی بیشترین تعداد تعلیقی رو داشته مقام ارشد میگیره علتشم بگید😐😁
سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰 عاشق رنگ بژم 🧬 من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂 از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽🫲🏻🤝🏻🏰🫂 من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬 تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍 یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂 بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽🫲🏻 یه روز نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽🫲🏻
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰 عاشق رنگ بژم 🧬 من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂 از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽🫲🏻🤝🏻🏰🫂 من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬 تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍 یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂 بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽🫲🏻 یه روز نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽🫲🏻
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
کاربری معلق چیه یکی از اکانت هام معلق شده به تاپیکهام دسترسی دارم
#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود )در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶