2777
2789
عنوان

میگن خدا عدالت داره

241 بازدید | 22 پست

والا من ۲۶سالمه

تا بچه وبیچاره بودم پیش مردم بزرگ شدم

بعدم که ۱۵سالم بود به زور به همسن بالام شوهرم دادن

الانم که یه شوهر احمق کودن نصیبم شده

که خودش وخانواده ش یه مشت شارلاتان وکودنن

اینم بی عرضه ست وبچه ننه

خدایااااا مگه نمی بینی

من طاقتم تموم شده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خدا عدالت هم داره به وقتش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته خدا عادله؟

من زیاد معتقد نیستم اما اونایی ک ب خدا اعتقاد دارن

اگه عادل بود این همه بلا سر مردم بی چاره نمیومد

چرا ی عده تو ناز ونعمتن ی عده تو بدبختی و فلاکت؟؟حرفم میزنی میگن امتحانه خب چرا اونا ک تو خوشین امتحان پس نمیدن؟

پس عادل نیست...

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

عزیزم عدالتی در کار نیست

تا بچه بودم زیردست یه پدر خسیس بانگاه کردن ب دست بقیه و حسرت کشیدن بزرگ شدم.شوهرمون دادن ک فقط نون خور کم کنن، عین خر درس خوندم هیچ گوهی نشدم،حالا هم مریضم چندرغاز حقوق کارگری چیه ک اونم میدم پول دوادرمون حتی بچه دارم نمیشم ، سالهاست یه سفر نرفتم یه لباس نخریدم دل سیر چیزی نخوردم‌.عدالت کجا بود قربونت برم

ولا من بعضی وقتا اینقد کفر میگم ولی بعدش دوباره میترسم میگم نوکرتم خدا

نترس

کسی نیست ک بخوایی بهش کفر بگی یانه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

منم زندگی خوبی نداشتم اینقدر سختی کشیدم ک حسابش از دستم در رفته 

الانم ارامش ندارم جوونم و پیر شدم

ولی خدارو خیلی دوست دارم همیشه حس کردم کنارمه پناهمه

من عادل بودن خدارو باور دارم خدا به یک اندازه کنارهمه ما هست

هرکسی یجور مشکل داره یکی کمتر یکی بیشتر کسیکه خدارو کنار خودش حس کنه مشکلا از پا درش نمیارن ما ادما عادت کریم فقط موقع ناراحتی غرغرامونو میبریم پیش خدا کافیه حالمون خوب باشه کلا فراموشش میکنیم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نترس کسی نیست ک بخوایی بهش کفر بگی یانه

به بدن خودت نگاه کن

ی سونو برو

حتما بهت ثابت میشه تو اتفاقی و در اثر ی انفجار درست نشدی! تو حتما خالق داری

البته میدونم بحث باهات بی فایدس ولی سعی نکن بقیه رو شبیه خودت کنی!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم زندگی خوبی نداشتم اینقدر سختی کشیدم ک حسابش از دستم در رفته  الانم ارامش نداره جوونم و پیر ...

کی گفته خدا کنار همه ماها یجور هست؟ من از بی پولی و بیماری رنج میکشم اونوقت دوست من دغدغه اش اینه ک میخواد بره حج ۳تا بچه هاشم ببره یا نه؟؟؟ این اوج بی عدالتیه