2777
2789

۶ ماهه توی اقدامیم پری هامم منظمه تقریبا یکی دو روز اینور اونور میشه رفتم دکتر دوسه هفته پیش گفت همه چیت نرماله بهم اسید فولیک داد و یکی دوتا قرص دیگه که سرچ کردم گیاهی هست چیز خاصی نیس برای درد قاعدگی و فلان  الان قرص لتروزل رو خوندم تو نظرات مصرف کردین میشه بگین متفورمین خوبه یا اون؟

ب دکترم گفتم گف تا یک سال عادیه تو اقدام باشین ولی من حوصله این پروسه طولانی رو ندارم لطفا اگه میشه بهم راهکار بدین ممنونم❤️🌹

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

استرس یکی از عواملیه که جلوی باردارشدنو میگیره سعی کن بیخیال باشی وقتیم پری شدی بزار پنج روز بگذره از پاک شدنت بعد یه روز درمیون اقدام داشته باشی گرمیجات بیشتر مصرف کن عفونت اگه داری برطرفش کن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس یکی از عواملیه که جلوی باردارشدنو میگیره سعی کن بیخیال باشی وقتیم پری شدی بزار پنج روز بگذره ا ...

ممنونم عیزم از توصیه هات🌹

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡