یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط میخوای بدونی که شب عروسیت باید چیکار کنی یا کلا؟
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
یه عده مردها چه با دیوار حرف بزنی و درد ودل کتی چه اونا... شانس بیاری فقط بی احساس نباشه. ما که بریدیم. ن حرف عاشقانه ای. نه حرکتی. فقط وقتی خودش میلش بکشه..
هیچوقت گرسنه نگهش ندار تا وحشی بشه بعد بگو عه چرا اخلاق نداره انصافا اگر خانه داری یا توافق کردین غذا با شما باشه به موقع غذا درست کن سیرش کن این از مهمترین نکات خانهداریه 😅
هنوز 16 سالته هر وقت که موقعش شد با این حرارتی که داری، شما باید به بقیه یاد بدی نگران نباش
۱۶ سالشه؟ 🫢😄
والا اینا باید به ما یاد بدن 😐👌🏻
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**