2777
2789

خانما ما تو یه حیاطیم تو روستایی که ۲۰کیلومتر ازشهر فاصله داره

وخانواده شوهرم خیلی دخالت میکنن تو زندگیم وبارها وبارها قهر کردم ورفتم خونه بابام و باشوهرم تا دم طلاق رفتیم ومن بازم برگشتیم

ولی شوهرم راضی نمیشه از خانواده ش جدا بشیم واز پیششون بریم

دوسال رفتیم یه جا اجاره

اون موقع تصادف کردم واین شوهر عوضیم ولم کرد واومد کنار خانواده ش

هرروز از خونه بیرونم میکرد

و باباشو میفرستاد پیش بابای مرحومم که بیا دخترتو ببر

شوهرم خیلی بچه ننه ست واز پدرومادر وخواهراش میترسه

حتی رفت ماشینمونو سندشو زد به اسم همین خواهرش که بمن مهریه نده و دوساله که شوهرم ماشینو عوض میکنه هی میزنه به اسم همین خواهرش

خواهرش بدون اجازه م لباسشوییمو فروخت 

خلاصه سری آخری که دادگاه داشتتیم شوهرم اومد توی دادگاه وتعهد داد که دیگه خانواده ش تو زندگیم دخالت نکنن وحتی دم در حیاطم هم نیان

ودیوارکشی میکنه

اگه خانواده ش اومدن باید شوهرم خونه دورتر از خانواده ش بگیره

خلاصه من باوجود تعهدش برگشتم

نصف دیوارو گذاشت ونصفشو نذاشت هنوز وقراره تکمیلش کنه (یعنی در ورود وخروجمون مشترکه)

من اون هفته خواستم برم شهر سرخاک بابام(بابام ۱۰ماهه فوت کرده وهنوز سالش نشده)

شوهرم میخواست بره عروسی وگفت دخترمونو نبر وبذار ببرمش عروسی

خلاصه بچه رو گذاشتم 

ورفتم شهر

بچه رفت پیش عمه ش وآماده شد وباهم باشوهرم وخانواده ش رفتن عروسی

وقتی شب برگشتم خونه م

دیدم جلوی موهای دخترمو،عمه ش بدن اجازه م کوتاه کرده ودخترم بهم گفت که به مامانت نگو عمه کوتاه کرده؛بگو خودم کوتاه کردم دخترم اومد این موضوعو بهم گفت وشوهرم نمیدونه که من میدونم

(خواهرشوهرم بخاطر اینکه منو اذیت کنه کوتاه کرده؛آخه دخترم بارها گفت مامان موهامو کوتاه کن ولی چون موی کوتاه به دخترم نمیاد کوتاه نکردم)

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خلاصه به شوهرم گفتم

باید بری خواهرت بگی چرا کوتاه کرده ورفت به خواهرش گفت چرا بدون اجازه مادرش موهاشو کوتاه کردی

ودیگه تو این هفته دخترمم نذاشتم بره خونه شون(ولی دخترم خیلی بهونه گیری میکنه بااینکه ۸سالشه هرچی باهاش حرف میزنم اصلا فایده نداره وبازمیگه میخوام برم خونشون؛البته خواهرشوهرم تنها زندگی میکنه وپدر ومادرش نیستن وقتی میان دخترمو میفرستم بره پیش پدربزرگ ومادربزرگش)

خلاصه بعد از یک هفته خواهره رو تو حیاط یک ساعت پیش دیدم

بهش گفتم چرا موهای بچه رو کوتاه کردی

برگشت بهم گفت تویک هفته ست توی خونه ها دعوا گذاشتی!!!!!!!

ومقصری!!!!

میخواستی بچه تو ببری(گفتم بچه رو گذاشتم خونه م پیش پدرش)

گفت تو گ**وه خوردی با بزرگترت!!!(خانواده مو میگفت دیگه که پدرمم  که فوت کرده شاملش میشد)

گفتم گوه خودت خوردی بابزرگترت ترشیده

(۴۰سالشه دوبار رفت آزمایش خون ودامادا به همش میزدن)آخه یکی از افراد روستا سابقه درخشانش خواهرشوهرمو فهمیده ومیره میذاره کف دست خواستگارا واونام فرار میکنن ؛البته اونا نمیدونن که من این قضیه رو میدونم

خلاصه گفتم همین زبونته که درازه که سالی یک بار شوهر عوض میکنی(قبلا تو دعوا بهم گفت عمه ت مطلقه ست؛دوسال بعد از اینکه اینو بهم گفت دوسری نامزد کرد ونامزدیش به هم خورد تو دلم مونده بود بهش بگم وگفتم)

گفت تو ج*ده ای که هربار داداشمو ول میکنی و میری وبرمیگردی ومیری شوهر عوض میکنی وعشق وحال میکنی وبرمیگردی

حالا دارم میسوزم که چرا بهش نگفتم مچ تورو با پسرا گرفتن من ج*نده م

گفت صاحب نداری ادبت کنن(باز اشاره به فوت بابام داشت)

وگوه خوردن بزرگترات

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

گفت ۵شنبه ها میری شهر

میری ج*ندگی

(۵شنبه ها میرم سر مزار پدرم)

گفت هربار که داداشمو ول میکنی و میری

میری جن...دگی

به شوهرم گفتم بیا از این خونه بریم ومن نمیتونم اینجا بمونم

گفت من نمیتونم از اینجا برم!!!!

آخه احمق کودن دلت به چی اینجا خوشه

چقدررررر دلم میخواد یه درد بزنه به جون شوهرم

وشرش از سرم کم بشه که انقدر بی عرضه ست

جرات نکرد بره به خواهرش بگه چرا به زنم این حرفا رو زدی

گفت تا هروقت بابامو ببینم بهش میگم که با خواهرم حرف بزنه!!!

مث سگ از ننه بابا وخواهراش میترسه بی عرضه

آخر سر هم گفتم یا میای یا من بچه م که بزرگ بشه نمیمونم اینجا ومیرم(دخترم کلاس دومه)

فکر نکنی کنار تو موهامو سفید میکنم

وقتی اینو گفتم تعجب کرد!!

چیه

نکنه انتظار داشت کنار خانواده ش بذارم موهام سفید بشه

من ۲۶سالمه چقدر هی تحمل بکنم

۱۱ساله تحمل کردم دیگه نمیتونم

البته بابام حقشه هرچی فحش بخوره

چون منو با زور توی سن کم به این بی عرضه داد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خلاصه خیلی حالم بده

یعنی میخوام از این کار شوهرم سکته کنم

اووووو چقد نوشتی همون اولش رو خوندم اگه جدا نمیشه از خانوادش خودتو خلاص کن والا کسی که نمیخوادت چرا چسبیدی بهش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه یک ساعت بمون جواب میدیم    

یعنی چی

چه بگویم😐

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
یا علی چرا اینقدر با فاصله نوشتی🙄🙄🙄خب طلاق بگیر دیگه راحت شو

والا اگه دخترم نبود ذرهدای این آشغالا رو تحمل نمیکردم

اما برم دخترمو چ کنم

شرایطشو داری جدا شو این داغون کیه ک ۱۱ سال تحملش کردی اعصابت از فولاده

بخاطر این آشغال من افسردگی حاد گرفتم