2777
2789
عنوان

توی دعوا خواهر شوهرم بهم فحش مرده داد وبهم گفت ج*نده

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 76 پست
والا اگه دخترم نبود ذرهدای این آشغالا رو تحمل نمیکردم اما برم دخترمو چ کنم

مثل بقیه با خودت ببر بقیه چیکار میکنن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل بقیه با خودت ببر بقیه چیکار میکنن

من نه کار دارم

نه خونه

نه جا

بچه رو ببرم چ کنم

دور وبرم هرکی با بچه جدا شده پشیمونه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

وای عزیزم خدا بهت صبر بده

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

چرا بااین شرایط بچه دار شدی

اون موقع نمیفهمیدم

الان میفهمم که دیگه بچه نمیخوام

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

والا اگه دخترم نبود ذرهدای این آشغالا رو تحمل نمیکردم اما برم دخترمو چ کنم

چرا دخترت باید پیش چنین موجوداتی باشه پس فردا خجالت بکشه خانواده باش و خوده باباش اینه این آشغالا یه ثانیه هم ارزش موندن باهاشون رو نداره

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
من نه کار دارم نه خونه نه جا بچه رو ببرم چ کنم دور وبرم هرکی با بچه جدا شده پشیمونه

تو مگه مهریه و نفقه نداری دست و پاتم که خدا بخواد سالمه من تا این سن رسیدم اینو خوب میدونم کسی که بریده باشه هر راهی رو برای خلاصی خودش انجام میده مگر اینکه از شرایطش راضی باشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

وای هر دوتون از هم بدتر چی میشد تو دیگه کشش نمیدادی.زبان سرخ ب باد میده سر سبز اون مو درمیومد ولی ...

اون مو رو از قصد زد که منو عصبی کنه

منم اگه هیچی نمیگفتم

پس فردا یه کار دیگه میکرد

اومدیم وقیچی میرفت تو چشم بچه م

اون وقت چی؟؟؟

شوهر من خواهر مادرش میبینه انگار سحر جادوش میکنی   خواهرش به من گفت تو با همه پسرای شهر بودی وگفت بدبخت نازا  ولی شوهرم وقتی میبینتش  قندتو دلش اب میشه وجارو ازش میگیره خودش جارو میکشه که کمرخواهرش درد نگیره  ویه بار تا سه روز ناراحت بود که خواهرش قراره ۱۳کیلو سبزی پاک کنه😏😏

تو مگه مهریه و نفقه نداری دست و پاتم که خدا بخواد سالمه من تا این سن رسیدم اینو خوب میدونم کسی که بر ...

عزیزم شعار دادن از پشت تلفن آسونه