2777
2789

من کل روز ور دل مامان بابام و کاراشون انجام می دم.

من رفتم سر یه کار خوب که باعث افتخارشون باشم.

هرجا می خوان برن من می برمشون ولی انگار که مهناز(خواهرم)از اسمون افتاده وسط دامنشون

انگار نوکر باباشونم. اون خانم بشینه پاشو بندازه رو پاش پدر مادر هم از سرو کولش برن بالا و قربون صدقش برن و بگن وایی دخترمون فرشتس.

مگه من چیکار کردم؟ کدوم رفتارم زشت بوده تروخدا یا فقط یدونه بچه بیارین یا اگر چندتا میارید فرق نزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه چه کار اشتباهی انجام دادم؟

کار اشتباهی انجام ندادی عزیزم ادماهمینطورن مهرطلبن

میدونن محبت تورو دارن و تو خودت همه کاری میکنی ولی خواهرت رو بهش توجه و محبت میکنن بلکه بهشون نگاه و توجهی بکنه

اطرافت هم ببینی همه همینجورن، اونی که با محبت تره همیشه دورش خلوت تره ، اونی که زرنگ تره همه همیشه هواشو دارن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خوب مگه چه کار اشتباهی انجام دادم؟

کلا اینا همین جورین هیچ کاری هم نکنی یکیو بیشتر دوست دارن من مامان بابام داداشامو بیشتر دوست دارن تازه اونا بهشون فهش میدن دعوا میکنن محلشون نمیدن آخرشم هرچی پول دارن میدن به اونا خونه بهشون دادن  ولی من بدبخت مثل تو هیچ کار بدی نکردم

شاید زبون درازی میکنی؟یا مثلاً وقتی به خواهرت محبت می‌کنن میری بهشون میگی چرا به این بیشتر محبت می ک ...

به جون کی قسم بخور یک بار چنین حرفایی از دهن من در نیومده انگار بزور اوردن تو دنیا هی می گن اگر یه پسر کور بودی فایدت بیشتر بود

کار اشتباهی انجام ندادی عزیزم ادماهمینطورن مهرطلبن میدونن محبت تورو دارن و تو خودت همه کاری میکنی و ...

دیگه نمی دونم باید چیکار کنم... خیلی غم انگیزه

دیگه نمی دونم باید چیکار کنم... خیلی غم انگیزه

من که خودمو کشیدم کنار دیر به دیر زنگ میزنم خودشون زنگ میزنن، قبلا همه چی براشون میخریدم حالا دیگه دیر به دیر میخرم

من تازه رفتم یه شهر دیگه زندگی میکنم

باید کمتر دورشون باشی، پولتو کمتر خرج کنی

ادم جایی محبت میکنه که قدر بدونن و ارزش داشته باشه، وقتی قدر نمیدونن کمترش کن

بی احترامی منظورم نیستااا، حالا میان میپرن به من که پدر مادر فلانه!!!!

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
نمیدونم ولی خواهرام به من این حسو دارن حتی اطرافیان میگن تورو مادرت بیشتر دوست داره در حالی ک مادر م ...

می گن همه پدرمادرا یه بچه رو بیشتر دوست دارن. شاید واقعا اینطوره؟