2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا۳۸‌هفته میچرخه من تا۳۷ بریج بود

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

خیلی از جنین ها در اوایل بارداری حتی سه ماهه دوم بریچ هستن کم کم میچرخن و درصد کمی بریچ میمونن...نگران نباش هنوز ت ۳۶ هفته وقت داری بچرخه شایدم بیشتر

از الان تااون موقع هزار بتر میچرخه

من از اول تا آخر بریچ بود دیگه هفته ۳۸ رفتم سزارین 

ااا...پس ممکنه هم نچرخه کلا.. اذیت نشدین در طول بارداری؟ میگن بخاطر نوع قرارگیریش فشار بیشتری به مثانه و کمر میاره

ااا...پس ممکنه هم نچرخه کلا.. اذیت نشدین در طول بارداری؟ میگن بخاطر نوع قرارگیریش فشار بیشتری به مثا ...

اسی بچت همون دختر بود جنسیتش؟تکوناشو میفهمی؟

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
خیلی از جنین ها در اوایل بارداری حتی سه ماهه دوم بریچ هستن کم کم میچرخن و درصد کمی بریچ میمونن...نگر ...

مرسی از توضیحت. خب پس خوبه. من آخه یه مقدار تمایلم به سمت زایمان طبیعیه برای همین حساس شدم. البته تا ماه آخر احتمال داره نظرم عوض شه  

اگه اینطوریه پس تا هفته های آخر وقت دارم.

آره‌زوده‌تا‌موقع‌زایمان‌هزاربار توشکمت میچرخه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم