2777
2789
عنوان

صاحب خونه ژاپنی من!

3583 بازدید | 0 پست

سلام دوستان!

تو این حال و هوای کریسمسی و پایان سال، بین این همه داستان های تلخی که از صاحبخونه ها شنیدیم میخوام یه اتفاق خیلی شیرین و جالبی رو تعریف کنم که در مورد صاحبخونه خودم اینجا تو ژاپن تجربه کردم. 

من تابستون پارسال به این آپارتمان نقل مکان کردم و این دومین ماه دسامبری هست که توی این خونه میگذرونم.

دسامبر پارسال، مامور پست برام دو بسته شکلات خیلی شیک و گرون قیمت آورد که من هر چقدر فکر کردم نفهمیدم کی ممکنه برام اینو فرستاده باشه. هیچ اسم یا نامه ای همراهش نبود و آدرس پستی اش یه شکلات فروشی تو توکیو بود!

هویت فرستنده این شکلات های خوشمزه یک سال برای من به صورت یک راز باقی موند تا دسامبر امسال! 

دو هفته پیش یک پیامکی از صاحبخونه دریافت کردم که خطاب به تمامی مستاجرا بود: "مستاجران عزیز، هدیه پایان سالتون تا چند روز دیگه دستتون میرسه‌. کریسمس مبارک!". اینجا بود که فهمیدم هدیه پارسال هم توسط ایشون فرستاده شده بود. 

حالا که پیامک رو دریافت کرده بودم و شمارش رو داشتم، بهش یه پیام دادم و بابت هدیه ازش تشکر کردم (هدیه امسال هم یه بسته ده تایی نوشیدنی سنتی ژاپنی به اسم "آمازاکه" بود. خیلی خوشمزه اس). 

خلاصه من فکر می کردم این تمام ماجرا باشه و تا همین جاش هم از دست و دلبازی همچین صاحبخونه ای خیلی لذت برده بودم (کلا صاحبخونه خوبیه: اجاره بسیار پایین، خونه بسیار تروتمیز و شیک و وای فای با اینترنت پر سرعت و نامحدود که خودش دلش خواسته برا مستاجراش تهیه کنه).

این گذشت تا امروز!

امروز با دوستام به مناسبت کریسمس رفته بودیم بیرون و وقتی برگشتم خونه یه نامه تو صندوق پستی پیدا کردم که از طرف صاحبخونه بود‌. نامه این بار خطاب به تمام مستاجرا نبود و اسم من با خط زیبا و با تحریر ژاپنی رو نامه نوشته شده بود. نامه رو باز کردم و اولین چیزی که دیدم یه یادداشت کوچیک بود. توی یادداشت گفته بود که به من خوش آمد می گه که این همه راه از کشور خودم اومدم ژاپن تا اینجا درس بخونم و برام آرزوی موفقیت می کنه و دوست داره که این هدیه کریسمس رو ازش قبول کنم.

تو پاکت رو نگاه کردم و دیدم ۱۰۰۰ دلار پول نقد بهم داده! :).

با وجود اینکه زندگی تو ژاپن ارزونه و من نیاز مالی خاصی ندارم، اما اینکه یکی اینجوری بخواد به یه غریبه اونم غریبه خارجی لطف کنه حرکت بسیار شیرینی هست.

ما خیلی می‌شنویم که خارجی ها نژاد پرست هستند، یا با مردم کشورهای دیگه مثل شهروند درجه سه رفتار می کنن اما اکثر مواقع اینا فقط حرف هایی هستند که دهان به دهان نقل قول می شن و از واقعیت خودشون خیلی دور افتادن.

برای همه‌ سال نو خوبی رو آرزو می کنم.

به امید اینکه تو کشور خودمون هم کمتر شاهد نژادپرستی و رفتار های قبیح مشابه باشیم.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!