سلام ، من ازدواج دوم انجام دادم ، اولش شوهرم توی دفتر ازدواج برام صد تا سکه مهر کرد قبل از عقد هم یه زمین بنامم کرده بود ، بعد چند سال که گذشت همسرم اون زمین رو فروخت و زمین دیگه خرید به نام خودم و یک قرارداد مشارکت بست برام که سه واحد از هشت واحدی رو که میخواست اونجا بسازه بده به من ، در این مقطع ، شوهرم گفت که من زمانی صد سکه مهریه شما کردم که هنوز این آپارتمان ها رو برات نمیساختم ازت میخوام مهریه توی سند ازدواج خودت رو ببخشی ، من برای بخشیدن مهریه رفتم دفترخونه باهاش ولی موقعی که عنوان کردم صد تا سکه رو میبخشم خودش هم گفت من هم شصت تا سکه خودم هدیه میدم که مهریه جدیدش باشه ، در واقع در این مرحله در قبال این آپارتمانها من چهل سکه از مهریه ام کم شد ولی ناراضی نبودم چون بنظرم کاملا حق داشت ، بهرحال همسرم برای ساخت اون آپارتمانها پول زیادی داشت هزینه میکرد خیلی بیشتر از این مقدارها ....، تا اینکه ما در مراحل پایانی ساخت اون آپارتمانها ، تصمیم گرفتیم یک زمین دیگه توی یه محله خیلی خوب بگیریم که البته زمین گرون و بزرگی بود و نصفش رو من بنامم زدم و نصف دیگه رو برادر بزرگ شوهرم ، شوهرم هم باهام قرارداد جدیدی بست که دو واحد آپارتمان تکمیل با تمام امکانات در بالاترین طبقه بهم تحویل خواهد داد و قرارداد ها هم در مشاور املاک با شهود نوشته میشه و مهر و امضای کامل داره ، و من هم در قبال تحویل ابن دو واحد ، سه واحد از ساختمان قبلی رو که داشتم بهش دادم و البته تنظیم اسناد واگذاری موکول شده به زمان تحویل آپارتمانهای جدیدم که چند ماه دیگه آماده میشه و کارهاش داره انجام میشه
در واقع مدام با فعالیت همسرم موقعیت و قیمت آپارتمانهای من رشد کرد خدارو شکر
الان با خودم دچار ابن افکار شدم که نکنه برام مشکل پیش بیاد ، چون خانواده همسرم خیلی پرجمعیت هستند و مدام هم حسادت میکنند و خیلی سعی کردند رابطه ما رو خراب کنند یا شوهرم رو از من دلسرد کنند ولی دیدن موفق نمیشن دیگه الان بیخیال شدن
از طرفی همسرم دو تا پسر داره از ازدواج قبلی که با مادرشون زندگی می کنند ولی من در اموال اونا چشمی ندارم همسرم مدام بهشون رسیدگی میکنه و در حقشون پدری میکنه
ولی میترسم اگر روزی بعد صد سال ، عمر شوهرم زودتر از عمر من تموم بشه بچه ها رو تحریک کنند که این اموال رو از من بگیرن ، آیا چون ذکر نشده که اینا جزو مهریه من حساب شده بچه هاش میتونند این کارو بکنند ؟
ببخشید مفصل بود ولی به تجربه هاتون نیاز دارم