2777
2789
عنوان

ایا همه مردا تنوع طلبن؟دارم دیوونه میشم حالم بده بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نفهمیدم یه مرد چه اشکالی داره که ازین فیلما ببینه🙄خب منم می‌دیدم جالب این جاست من شوهرم بدش میومد دوران عقد و عروسی هم که کردیم من میدیم شوهرم فهمید دعوام کرد که اینا نتیجه خوبی نداره، والا ما برعکسیم😁البته من دیگه نگاه نکردم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

شوهر منم تو اینستا رفتم سرچ اینستاش دیدم چ کلیپایی خاک ب ر سری داشته میدیده اون ی هفته ک من خونه نبودم منم وقتی اومدم دیدم عصبی شدم بهش گفتم اما مثل شوهر شما زیر بار نرفت و گفت خودشون میان بالا من همچین کاری نکردم😑😑🙄😏

اصلا عادی نیست  هیچوقت ب چشمی ک قرآن میخونه اجازه ندادم اینجور مزخرفات رو هم ببینه لطفا عادی س ...

چه ربطی ب قران خوندن داره؟؟

کاش میدونستم ادم هاتاکی میخوان خودشونوبااین حرفاگول بزنن.تونی نی سایت راجب این نگاه کردن فیلم روزی صدتاتاپیک میزنن‌.که باشوهرشون دعواشون شده بعدش نتیجه اش میشه دزدکی نگاه کردن ومخفی کاریوهزارتاموفت وزهرماردیگه کاش بجای کورکورانه حرف زدن یکم واقع بین باشیم

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌
من تمام قسمتای گوشیه نامزدمو میگردم هیچی پیدا نمی کنم ولا میگه جلومم بزادن نگاه نمی کنم منم بهش اعتم ...

خوشبحاااالت آرزوم ی همچین شوهری بود نه این شوهری ک الان نصیبم‌شده😪😪

بزار عکستو ببینمت

اسی ناراحت نشو اکثر مردا میبینن باید بشینی باهاش حرف بزنی بگی این زنا دراز عمل هستن کلی هزینه کردن کلی باشگاه رفتن مکمل گرون خورده بهترین کرم هارو زدن به بدنشون لیزر کردن کلی فیل‌تر  و فتوشاپ هست چون با دوربین های حرفه ای آزیتا گرفته میشه بالاخره بازیگر هستن و ازشون فیلمبرداری میشه خلاصه که به طور طبیعی اینجور نیستن بهش بگو من یک آدم کاملا طبیعی هستم بدنم بدون هیچگونه عمل و کار زیباییع مبادا منو با اینا مقایسه کنی وگرنه حلالت نمیکنم تا ابد

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
الان نگاه کردن اونجورفیلم هابرای همه عادی شده

چرا عادی شده؟شوهرتون فیلم ببینه سمت شما نیاد عادیه؟

فک کن شوهرم بجا اینکه میومده سمت من درخواست میکرده فیلم میدیده

جدیدا هم بهانش اینه که وای زشته از قیافم معلوم میشه از پدر مادرم خجالت میکشه بی حیاییه خب وقتی فیلم میبینی هیچ کاری نمیکنی؟هیچیم معلوم نمیشع؟

بزار عکستو ببینمت اسی ناراحت نشو اکثر مردا میبینن باید بشینی باهاش حرف بزنی بگی این زنا دراز عمل هس ...

عزیزم مردهاخودشون الان همه چی رومیدونن

مگه خوذشون روبااون مردهامقایسه میکنندکه زن هاشونومقایسه کنند 

چرا عادی شده؟شوهرتون فیلم ببینه سمت شما نیاد عادیه؟ فک کن شوهرم بجا اینکه میومده سمت من درخواست میک ...

یعنی وقتی می‌خواهید را..بطع داشته باشید میگه زشته  بی حیاییه؟!

واقعا این حرفو میزنه؟

بنظرم ابروشو ببر

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
من هنوز نفهمیدم یه مرد چه اشکالی داره که ازین فیلما ببینه🙄خب منم می‌دیدم جالب این جاست من شوهرم بدش ...

اینجور فیلما دیدنش ب سلامت روح و روان آسیب میزنه 

اعتیاد میاره 

توقع کاذب میاره 

فطرت و نگاه پاک انسان رو از بین میبره 

خوی حیوانی رو زیاد میکنه 

و هزاران دلیل دیگه ک من نوعی ازش مطلع نیستم

اشکال ک زیاد داره عزیزم وگرنه مهمتر از همه از طرف خدا دیدنش منع نمیشد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
چرا عادی شده؟شوهرتون فیلم ببینه سمت شما نیاد عادیه؟ فک کن شوهرم بجا اینکه میومده سمت من درخواست میک ...

خوب شماعقدیدشایدواقعاخجالت میکشه بریدخونه خودتون اونجوری نیست

ماهرچندوقت یبارباهم نگاه میکنیم وخواسته هامونم باهم براوردمیکنیم

عزیزم مردهاخودشون الان همه چی رومیدونن مگه خوذشون روبااون مردهامقایسه میکنندکه زن هاشونومقایسه کنند ...

عزیز دلم مشکل اینه این خانم میگه شوهرم بجای اینکه وقتی حس نیاز داره سمت زنش بره سمت فیلم می‌ره مشکل اینجاست 

من ی خاله دارم ک اندامش عااالی بعد روز. حنابندان ما ی شلوار جذب و تنگ‌رنگ پا پوشیده بود بعد دختر خالم با گوشی من داشته فیلم میگرفته چن روز بعد عروسی متوجه شدم شوهرم زده رو اون فیلم و زوم کرده رو اندام خالم😪😪😪😫😫😫😥😥😣یعنی داشتم میمررررددددمم بعد تا فهمید من متوجه شدم سریع گوشی رو گذاشت کنار گفتم چ غلطی داشتی میکردی اخه با فیلم رقص خاله من عوضییییی؟؟؟😥😥😥بازم زیر بار نرفت