2777
2789
عنوان

فیستول مقعد

395 بازدید | 12 پست

من دو تا زائده گوشتی آویزون از مقعد دارم +یه برجستگی اندازه نخود کنار مقعد که سفت شده 

ده سال پیش این برجستگی وقتی یبوست میشدم متورم میشد اندازه ش اندازه گردو میشد و توش پر از عفونت میشد و تب و لرز میکردم و نمیتونستم بشینم اونموقع بخاطر خجالت دکتر مراجعه نکردم متاسفانه

الان بعد ده سال هیچ مشکلی برام نداره. یبوستم کنترل شده س و دفعم راحته و خیلی کم پیش میاد اون برجستگی متورم بشه ولی هر سری متورم شد توش عفونته

من دیروز صرفا بخاطر زیبایی مقعد مراجعه کردم جراح عمومی که اگه شد با لیزر یا جراحی هم اون برجستگی برداره هم زائده های گوشتی رو 

دکتر گفت اون برجستگی فیستوله و باید جراحیش کنی 

اومدم سرچ کردم دیدم بعد عمل بخیه نمیزنن. زخمش همینطور باز و توخالی میمونه تا خودش جمع بشه و بسته شه

سوالم اینه وقتی زخم بازه مدفوع ازش نمیاد بیرون؟؟و اینکه چه مدت طول میکشه تا زخم بسته شه ؟؟

(دکتر گفت اون دوتا زائده گوشتی لیزر میکنم و فیستول جراحی.نمیشه فقط اون دوتا زائده رو بردارم و فیستول بمونه هیچ کاری نکنم؟میترسم واقعا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا هموروئید یکی خارجی یکی داخلی دارم با دوتا شقاق پر درررردشما چجوریه؟

دو تا زائده اویزون و یه فیستول 

گفت فیستول واجب باید عمل بشه 

من مشکلات تیروئید دارم دائما ببخشید یبوستم بخاطرش

دستشویی رفتنم اکثرا همراه با خونریزیه

دو تا زائده اویزون و یه فیستول گفت فیستول واجب باید عمل بشه من مشکلات تیروئید دارم دائما ببخشید یبوس ...

من بخاطر کم آبی و کمبود فیبر یبوست شدم و شقاق گرفتم‌، بخاطر کم توجهی شقاقام تبدیل به گوشت اضافه ک بواسیر شد ...

منم دفعه هر بار با درد و سوزش

کلا مشکلات مقعد چارش عمله، و بعدش آدم ب زندگی نرمال برگرده

شما پیش کی میخاین عمل کنین؟

چندسالتونه؟ 

من قطعا تهران باید عمل کنم جراح مخصوص مقعد

به جراح عمومی نمیتونم اعتماد کنم 

چند تا دکتر پیدا کرده بودم از نت اسمشون یادم رفته جراح مخصوص اون ناحیه بودن تو نی نی سایتم تجربه عمل با اون دکترارو نوشته بودن و راضی بودن اسامی متاسفانه یادم رفته

دکتر پروانه منصوری رو به عنوان یک متخصص فوق‌ العاده در درمان فیستول مقعدی به همه پیشنهاد می‌ کنم من تجربه خیلی خوبی با ایشون داشتم کارشون حرفه‌ ای و موثر بود و همه مراحل درمان رو با دقت انجام دادن علاوه بر این برخوردشون خیلی خوب بود و به تمام سوالاتم پاسخ دادن. به جرات می‌تونم بگم که ایشون بهترین انتخاب برای درمان این مشکل هستن