بچه ها من این ماه هم منفی شدمممم😭😭😭 این ماه لترزول وکلومفین و ۱۴سیکل سوزن اچ سی جی دو تا زدم فردا موعدمه امروز صبح تست زدم منفی شد اعصابم خورده این ماهممم پوچ شد
الهی بگردم،این داروهای لعنتی انتظار ادم از باردار شدن رو بیشتر میکنن☹️
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اووووو انقدر زود چرا زدی. قشنگ باید بزاری چند روزاز موعد بگذره. من ۴روز گذشت نشون داد. روزا قبل امتحان نکردم ک استرس بگیرم نشه فقط خودمو سرگرم کردم. و روز ۴ با ادرار اول صبح زدم
دقیقا بخدا قبل از دارو اصلا انتظاری نمیکشیدم این داروها وقتی پری میشی میخوره توذوقت
عزیزم چند دوره مصرف کردی؟چند وقته اقدامی؟
واقعیت ،من۱ساله که اقدامم،چند دوره این دارو هارو مصرف کردم با روح و روانم بازی میشد،عصبی بودم ،بی حوصله و کلافه بودم،گریه میکردم،دیگه بیخیال شدم ،واقعا هورمونامو به هم میریخت
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم چند دوره مصرف کردی؟چند وقته اقدامی؟ واقعیت ،من۱ساله که اقدامم،چند دوره این دارو هارو مصرف کرد ...
من ماه دومه این ماه میشه سوم که نمیخام دیگ استفاده کنم برای پسرم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم چون تا ۳ماه اول پریود میشدم یهوو اتفاقی تست زدم واسه خنده مثبت شد حالا دومی هیچکدوم مشکل نداریم تنبلی داشتم که درمان شد بازم نمیشه
من ماه دومه این ماه میشه سوم که نمیخام دیگ استفاده کنم برای پسرم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم چون تا ۳ ...
دقیقا منم اصن سر پسرم باردار شدم خودمون هم تعجب کردیم،چون کم و بیش جلوگیری داشتیم
ولی واس بچه دوم خدا هنوز نخواسته برام
دقیقا منم اصن سر پسرم باردار شدم خودمون هم تعجب کردیم،چون کم و بیش جلوگیری داشتیم ولی واس بچه دوم خ ...
دقیقا من که کلا ناامید شدم انگار خدا نمیخاد من دارم اصرار میکنم از اینورم این داروها منو چاق کرده منتظرم پری بشم برم دکتر مجدد این ماه ادامه بدم نشه میرم ای وی اف
دقیقا من که کلا ناامید شدم انگار خدا نمیخاد من دارم اصرار میکنم از اینورم این داروها منو چاق کرده من ...
عزیزم انشالا که بارداری،ولی اگه پری اومد به نظرم این ماه رو صبوری کن،اون وزنی که بخاطر داروها اضافه کردی رو کم کن،پیاده روی،تغییر سبک تو تغذیه،این ماه کلا به خودت و بدنت استراحت بده،این ماه به همه چی فکر کن جز بارداری،باید انرژی و نیرویی داشته باشی که بری سیکل آی وی اف،بزار روح و روانت پاکسازی شده باشه
هر کجا همراه و کمک خواستی ،ریپ بزن میام باهم صحبت کنیم که تنها نباشی🌹🌹تا این ماه رو بگذرونی تا ببینیم خدا چی رقم میرنه