2777
2789
عنوان

شما میگید مشکلم چیه استرس دارممممم

112 بازدید | 12 پست

بچه ها من چندماهی میشه در رو  یهو نفس تنگی میگیرم یعنی نفسام بریده بریده میشه و انگار یه وزنه صد کیلومتر گذاشتن رو قفسه سینم، قلبم گاهی تیر میکشه تا کمر درد میگیره، یا مثلا وسط قلبم مث معده سوزش میگیره یا مثلا یهو تپشش میره بالا یا اصلا به زور تپششو حس میکنم، قراره تو اینروزا برم دکتر ولی گفتم یکمم با شما حرف بزنم استرس دارم

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

می‌تونه برای استرس هم باشه چون متاسفانه روی همه چیز تاثیر داره مثلا اگه رفلاکس مری پیدا کرده باشی که اسید برمیگرده توی مری و فکرمیکنی قلبت درد می‌کنه معده ت درد می‌کنه حتی یک چیزی انگار چسبیده به گلوت باید هی صداتو صاف کنی تا دهنت ترش میشه، روی تنفس اثر داره استرس باعث تنگی نفس میشه، روی ضربان قلب .

خلاصه روی همه چی 

ولی میری دکتر چک می‌کنه انشالله که زود زود این مسایل رفع میشه عزیزم و اوکی باشه حالتون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن سالته کم سنی فکر نکنم مشکلی باشه بری دکتر با دارو حله

۱۵، نمیدونم یه بار حدودا یکی دوماه پیش رفتم بهم یه قرص صورتی داد برا تپش قلب بود ولی تاثیری نداشت

می‌تونه برای استرس هم باشه چون متاسفانه روی همه چیز تاثیر داره مثلا اگه رفلاکس مری پیدا کرده باشی که ...

مرسی بابت کمکت عزیزم

به سبک زندگیت نگاه کن عزیزم اگه اضافه وزن  داری وزن کم کن زیاد قهوه و فست فودنخور... تحرک داشته باش اما نه بیش از حد، اگه محیط خونتون استرس زیاده برو کتابحونه درس بخون و در نهایت دکتر قلب و دکتر  گوارش برو. نگران نباش. خوب میشی عزیزم‌

به سبک زندگیت نگاه کن عزیزم اگه اضافه وزن داری وزن کم کن زیاد قهوه و فست فودنخور... تحرک داشته باش ...

والا استرس رو که تو خونه دارم از شما چه پنهون بابام همش میزنه تو سرم میگه تو دروغ میگی هیچیت نیست فقط میخوای الکی بری دکتر، یا مسخره میکنه، میگه اصلا برو پیش جراح شاید بیماریت خیلی زیاده اصلا دیگه نمیخواد بری دبیرستان شاید اعزام شدی تهران، همش جنگ روانی راه میندازه جرعت ندارم بگم یکم قلبم درد میکنه سریع جبه میگیره و روانمو نابود میکنه، واقعا دیگه در توانم نیست تحمل کنم 

اعزام شدی تهران یعنی چی؟ پسری شما؟ برای سربازی میگن اینو؟

اعزام شدن از بیمارستان به تهران، منظورمه نه اینکه پسر باشم عزیزم اشتباه برداشت کردی، ما اینجوری میگیم وقتی یکی حالش بد باشه دکترای اون استان نتونن بیماریشو خوب کنن، می‌برند یه شهر بزرگتر که ما میگیم اعزام دیگه نمیدونم 

شما چی میگی