2777
2789
عنوان

دوستان ببینین این بیبی چک مثبته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 85 پست
امروز میرم آزمایش باز نتیجه رو میام میگم😁 اول زیر دو دقیقه خط دومش یکم کمرنگ بود ولی از هاله پررنگ ...

انشاءالله خیره اگه پررنگ شده که آره مثبت میده من یه دو هفته قبل وقتم زدم کم رنگ بود هر روز پررنگتر میشد ولی آزمایشگاه تسخیص نمیداد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله خیره اگه پررنگ شده که آره مثبت میده من یه دو هفته قبل وقتم زدم کم رنگ بود هر روز پررنگتر م ...

الان بارداری عزیزم؟

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
الان بارداری عزیزم؟

بله گل

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

عزیزم😍 ان شاالله زودی بغلش کنی❤❤❤

همچنین گل

چن ماه اقدامی؟

من پارسال همین موقع ها اقدام کردم ماه اول باردار شدم ولی دوماه و نیمه سقط شد

بعدش ۳ ماه استراحت کردم و بعد اقدام کردم

الان ۶ ماه اقدام بودم نمیشد

تا اینکه این ماه عکس رنگی گرفتم و بیبی چکم مثبت شده

البته هنوز آز ندادم

شوهرم گفت چهارشنبه بریم برای آزمایش

من پارسال همین موقع ها اقدام کردم ماه اول باردار شدم ولی دوماه و نیمه سقط شد بعدش ۳ ماه استراحت کرد ...

منم پارسال همین ماه اقدام داشتم..

سقط هفته۵داشتم..

باز چارماه استراحت..

این ماه اقدام...نمی‌دونم قرار چ بشه..برام دعاکن اجی..منم دامنم سبزشه😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

منم پارسال همین ماه اقدام داشتم.. سقط هفته۵داشتم.. باز چارماه استراحت.. این ماه اقدام...نمی‌دونم ...

علت سقطت چی بوده عزیزم؟😞

منم از ظهر لکه بینی قهوه ای پیدا کردم نمیدونم علتش چیه

باید برم دکتر😔

امروز کلی سرنمازم دعا کردم گفتم خدایا لطفا یه بارداری راحت و سریع به همه ی ما منتظرای نی نی بده😔❤

منم واقعا خسته شدم یکساله درگیرم💔

عزیزم چی شد؟ امروز هم بی بی زدی؟

من هنوز لکه بینی قهوه ای دارم

از دکترم پرسیدم گفت شاید داری پریود میشی و بیبی چکت خراب بوده

ولی خب گفت حتما ازمایش بده

الانم آزمایشگاهم تا بعد از ظهر جوابش بیاد ببینم چی میشه

ولی اگه منفی باشه دیگه به هیچ بیبی چکی هم نمیشه اعتماد کرد آخه بیبی چک دیروزم قبل از دو دقیقه خط انداخت که زیادم کمرنگ نبود

ولی بعد ۵ دقیقه حسابی پررنگ شده بود

با همچین خطی اصن باورم نمیشه آزمایشم منفی بشه😞

من پارسال همین موقع ها اقدام کردم ماه اول باردار شدم ولی دوماه و نیمه سقط شد بعدش ۳ ماه استراحت کرد ...

عکس رنگی گرفتی فورا باردار شدی؟

کلا عکس رنگی میگیری چکار میکنن؟

من ی جراحی داشتم میترسم مشکلی باشه😔

سه ماهه اقدامم بچه دوممه

همه چیمونم اوکیه